07 januari 2008

I väntan på Indiska Oceanen

Jag är så trött på detta eviga grå väder, det är ju knappt så att man får se något dagsljus om dagarna. Längtan efter sol och paradisstränder är stor...

Så jag sitter och bläddrar bland mina gamla resbilder. Den här tog jag i närheten av en av de stränder som röstades fram i DN som en av världens 10 bästa stränder, Whitehaven Beach i Whitsunday Island, Australien.

Men det är inte så synd om mig, för om drygt tre veckor ligger jag under en palm och lyssnar till bruset av vågorna i Indiska Oceanen, för då är jag på paradisön Mauritius..!

Avundsjuk någon? =)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Inte är jag sååå avundsjuk heller! Men visst ser det härligt ut. En mycket vacker bild!
Här är det också grått o trist idag!Fast vitt på marken!
Astrid hälsar puss puss till matte!

Anonym sa...

Erkänner!!! Jag är hur avundsjuk som helst. Fast å andra sidan kanske jag också ligger i sanden och badar i en vältempererad pool. Var någonstans vet jag inte, men det gör inget bara det blir av.
Ha en underbar tisdag!

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Mamma: Nä, du behöver ju inte vara så avundsjuk eftersom du själv snart åker till din paradisö :)
Matte hälsar tillbaka till Asta!

>>Akson: Det låter härligt att du också planerar för en tripp till värmen. Man behöver verkligen ljus och värme efter denna ljusfattiga tid! Jag får önska oss båda en skön resa ! :)

Anonym sa...

Vilken fin header du gjort! Passar perfekt nu i januari, man får hopp om även den dystraste av månader!

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Soffi: Tack, och vad roligt att du såg att jag bytt sidhuvud! :) Jag tröttnade på min höstbild och gjorde en ny med lite vintrig frost.