10 februari 2008

Stormiga vågor ledde till en vespatur

Vädret svänger. Det är det minsta man kan säga. Men idag har vi fått se mycket blå himmel! Egentligen skulle vi ha varit ute på havet en heldag, och åkt katamaran. Men så igår kväll kom det nyheter som sa att stooora vågor var att vänta ute på havet utanför Mauritius de närmaste 24 timmarna pga cyklonen och de varnade för att ge sig ut på havet. Och det ledde till att vi tidigt i morse fick beskedet att vår katamarantur var inställd! Blä.

Men eftersom vi för ovanlighetens skull hade varit uppe med tuppen så tänkte vi att vi måste göra nåt roligt av dagen i alla fall och hyrde oss en scooter. Och eftersom vädret på land har varit riktigt bra fick vi en superhärlig dag i alla fall, när vi utforskat öns norra delar på två hjul och tagit små stopp och dopp i havet här och där. Och vilse körde vi inte heller, trots att det kanske ser ut som så på bilden... :)

Tre dagar kvar här nu. Längtar inte hem...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja jag säger då det..ni har fått prova på lite olika vädertyper.Men ni ser ju ut att ha riktigt mysigt emellanåt iallafall! Det är ju betydligt trevligare än hemma i Sweden! Grått o trist har vi just nu!Ha det gott sista dagarna o passa på att njuta som bara den! Asta hälsar!

Anonym sa...

Kan förstå att ni inte längtar hem. Jag längtar bort till värmen. Ligga och lapa sol och svalka sig i poolen, perfekt!
Ha det underbart!

Anonym sa...

Det låter helt underbart att ge sig iväg och utforska på egen hand i lugn och ro.... och det är lätt att förstå att ni inte längtar hem... :)