09 februari 2009

Stockholmssol


Solen sken i morse, så jag tog med mig kameran till jobbet och tog en liten promenad när jag var på väg hem. Vi har inte varit bortskämda med blå himmel den här vintern, så det gäller att ta till vara de få tillfällen som bjuds. Bilderna tagna vid Gustav Vasa kyrka och Vasaparken.


Follow Bildbloggerian Andra bloggar om: , ,

9 kommentarer:

BellaLinda sa...

Vilket fint kort, ser ut som ett vykort!

stromsjo sa...

Snyggt. Runt jul och nyår var det riktigt fint men jag håller med om att senaste veckorna varit lite väl grå.

Anonym sa...

Vilken tur att du tog med kameran också. Såå nyttigt med lite sol och promenad! Fina Stadsbilder. Lite fler såna önskar jag.

Maria Berg sa...

Stockholm är vackert! Satt precis och tittade på en annan blogg på just Stockholm och skrev att dit måste jag en dag och fota.
Då vill jag ha blå himel som du hade på dina fina bilder.
Vilket program använder du när du vill ha tre bilder i en?

Hur började hela fototriss?

MB

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>BellaLinda: Tack! Tanken var att att göra det lite vykortsliknande =Ä)

>>Per: Ja, usch det har varit på tok för grått hela hösten och vintern. Över julhelgerna var jag inte i Stockholm, så jag missade den soliga huvudstaden då.

>>Mamma: Jag brukar inte orka släpa på kameran om dagarna när jag ska till jobbet, men vackra dagar är det ju rätt kul att få ta lite stadsbilder.

>>Maria: Jag brukar oftast använda Photoshop, men just det här collaget gjorde jag i gratisprogrammet Picasa 3 som har en väldigt enkel collagefunktion.

Fototriss började när jag hade bloggat just tre bilder på ett tema här i Bildbloggerian och en annan bloggare kommenterade och sa att hon tyckte det vore kul att göra en fotoutmaning som gick ut på just det. Det tyckte jag var en bra idé och drog igång Fototriss! =)

whatthefuckdotcom sa...

Vilket härligt vårväder ni har därborta, här har det varit mulet i en vecka nu men det börjar lysa upp. Jag får hålla tummen :)

Hoppas du får en fin alla hjärtans dag :)

JULIEK sa...

Vist er det herlig med solen : )

Lena sa...

Otroligt vackert! Men så är ju Stockholm världens vackraste stad. Härligt med senvintersolen när den äntligen vill titta fram.
KRAMEN!

Anonym sa...

Fina foton från ett snöfritt Stockholm - tror det är det enda stället i landet som inte har snö just nu.

Här hade vi kanonväder under helgen - men nu är det åter grått & trist.