01 augusti 2010

Tillbakablick - augusti 2009

Nu är det 12:e gången som jag lägger upp en Tillbakablick här, så jag har gått igenom årets alla månader och tittat tillbaka i bildarkivet. Men det här blir den sista som jag lägger upp så här, med möjlighet för andra att delta och lägga in sina länkar, jag känner att jag måste sålla lite bland mina måstegrejer jag har. Jag kanske kommer att göra tillbakablickar ändå ibland i bloggen, men inte på det här arrangerade sättet. Och den kan säkert hända att jag tar upp Tillbakablick igen också :)

Det har varit jättekul att ha ett gäng som hängt med under det här året och det är ju inget som hindrar att ni själva också fortsätter bläddra i era bildarkiv då och då och gör era egna återblickar. Men om ni vill kan ni vara med en sista gång här hos mig nu, fyll i era länkar här nedanför i så fall.

IMG_1798_brygga

Min Tillbakablick till augusti 2009.

Bilden jag har valt att representera min augusti förra året är tagen denna dag för ett år sedan, den 1 augusti. Jag hade just köpt ett 10-22 mm vidvinkelobjektiv och bilden här ovanför är en av de allra första jag fotade med det. Jag tyckte det var otroligt kul att använda objektivet och det blev massor med bilder tagna. Särskilt kul var det att fotografera med mycket himmel och få den lite dramatiska effekt som vidvinkeln gav. Jag tycker fortfarande det är ett väldigt kul objektiv att använda!

I övrigt var augusti förra året en riktigt bra månad! Det blev allt roligare att vara mammaledig med Ellie, som också äntligen blev av med sin kolikmage ungefär vid den här tiden. Hon blev den glada och förtjusande lilla tjej som hon fortfarande är, när lilla magen slutade ställa till det för henne. Vi var också iväg på vår första lilla semestertripp med henne ioch den gick till Söderköping och det funkade alldeles utmärkt. Nu ett år senare är hon van att åka runt, inte minst efter den senaste månadens flängande runt i landet.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vad gjorde DU för ett år sedan?

Gör en Tillbakablick du också!
Bläddra tillbaka till augusti 2009,
välj en eller flera bilder du inte bloggat tidigare,
skriv några rader om bilden/bilderna
och kanske en reflektion över den månaden i ditt liv.
Skriv sen in länken till din Tillbakablick i Linky-formuläret här nedanför.Follow Bildbloggerian

5 kommentarer:

munamaj sa...

Nu har jag gjort en tillbakablick och lagt in lite bilder.
Hoppas att du får lite mer kvalitetstid till det du vill göra framöver.
Om du kommer tillbaka med tillbakablick så är jag gärna med.
Lycka till och Ha det bra.
Kram / Ulla

Anne-Lie sa...

Tycker det har varit kul att delta samt titta runt på andras tillbakablickar men önskar dig all lycka och välgång! Tyvärr känner jag mig inte kunnig nog till att ta över stafettpinnen men återkommer mycket troligt om du tar upp detta igen!

Hanna Lundqvist sa...

Hej!

Jag har precis lagt in en tillbakablick. Det är långt ifrån alla månader jag har varit med, men det har varit roligt att vara med dom gånger jag vart det, och sen också sett andras tillbakablickar! Lycka till med allt i framtiden!

Lovisa Språkpolisa sa...

Vad tråkigt att tillbakablicken försvinner! Förståeligt dock att du måste prioritera, själva fototriss har ju dessutom långt fler deltagare. Jag gillar dock idén så mycket att jag ska försöka se till att påminna mig själv om att lägga upp en egen arkivbild varje månad - för att fullfölja tillbakablicken under ett helt år.

Helena sa...

Synd att du slutar med tillbakablicken, men jag förstår att det finns annat som är viktigare. Själv fortsätter jag lägga upp en tillbakablick på min blogg tills jag har varit med ett år iaf, sedan får vi se! :)