11 november 2011

7 månader


IMG_1091_1
Idag är det ju ett speciellt datum, 11.11.11, men igår var det för oss en annan speciell dag, för då blev nämligen Ville sju månader! Han är nästan alltid glad och go och är väldigt pigg och intresserad av vad som händer runt omkring. Den senaste månaden har han lärt sig att resa sig upp själv i sängen från sittande och han är mycket stolt när han står där och gungar.

IMG_1089_1
Han kan nu också vända sig tillbaka på rygg från mage, han kan lägga sig ner på mage från sittande, han står på alla fyra och gungar och försöker krypa, men hittills är det bara hasande baklänges som han lyckas med. Häromdagen kunde han också för första gången ta sig från liggande till sittande.

IMG_1053_1
Det börjar komma ordliknande saker från honom också, inte bara ljud, utan mer åt dada-hållet. Och jag hävdar att han säger mamma ibland :)

IMG_1069_1

IMG_1085_1
Jag VILL kunna krypa ju!

IMG_1035_1
En välbekant pose just nu, så här står han och gungar hela tiden och gärna med rumpan rakt upp i luften också. Och på bilden här finns ju hans stora idol med - syrran! Så fort han ser Ellie sprider sig ett stort leende över läpparna på honom.

IMG_1008_1
Min lillstumpa som inte är så liten längre, två år och sju månader närmare bestämt.

5 kommentarer:

Mormor G. sa...

Underbara bilder på guldklimparna.Stora har dom blivit båda två också.Härligt med nya bilder när man inte får träffa dom. Men snart hoppas jag vi kan ses! Massor av kramar från mormor!

Sarah sa...

Fina fina barn ni har Helena. Och vad stor lillstumpan blivit! Alva är 2,5 år nu och är inte heller så liten längre ;) Ville och lik sin storasyster! Kram

Karins fotoblogg sa...

Oj, så stor han blivit! Och även storasyster så klart! Time flies :)
HÄrliga semesterbilder du visar!

Ha det gott, kram!

LEna Norgren sa...

Vilka härliga bilder!!!!!Å visst är det magiskt med de små vi har ju våran Svea 1år och 3 månader!!!!Och man kan ju fota hur mycket som helst!!!!!

Rossanna sa...

Hej. Hoppas att du har det bra; Eftersom jag är sponsrad inom sociala medier så har jag ex antal inbjudningar till Pinterest – det hetaste inom sociala medier just nu! Titta förbi min blogg så kan du läsa mer ifall du vill ha en inbjudan. Passar din blogg utmärkt. MVH Rossanna