13 oktober 2013

Fototriss: Så här såg det ut...

Höstfärgerna är som mest glödande nu runt Mälardalen, det är så fint - speciellt när det är dagar som i helgen när den klarblå himlen står i vacker kontrast mot det orange och röda!

Dagarna har varit varma och soliga och dottern plockade en liten bukett med sommarblommor till mig igår - i mitten av oktober!

Tänk om hösten alltid kunde vara så här mild och ljuvlig!

Ja, så här såg det ut där jag var i helgen, vid Mälaren i Södermanland. Om du vill se hur hösten ser ut på andra håll i landet ska du kika in till Fototriss, där veckans tema är just Så här ser det ut där jag är .


Follow Bildbloggerian

9 kommentarer:

Anita - Malta sa...

Färgstarkt och otroligt vackert !! Tänk om hösten alltid kunde visa sig från sin allra bästa sida. Gäller väl lika för alla årstider däruppe i norden.

Det är väl så att är det fint väder så känns det kanske lite lättare i vardagens bestyr. Det gäller att ta tillvara på de små guldkornen. Precis som du visar med dina bilder.

Tänker på vad jag nyss skrev hos Jah Hollis. Ibland och hos väldigt många är inte vädret det viktiga.

Bor ju på en liten ö i medelhavet. Vem kan undgå att beröras av vad som händer när det alltmer börjar liknas vid en kyrkogård utanför våra kuster. Skrämmande, sorligt och sant.

Skönt ändå att dessa fotoutmaningar finns så man får annat att tänka på för stunden.

Önskar dig en skön vecka från Malta.

Connie Tornevall sa...

Wow, det må jag säga, vilken läcker triss att vila ögonen på! Snyggt jobbat!

Åke sa...

Det här vart rena drömvädret att fånga alla de varma färgerna! Bilden med livbojen vart min favorit :) Härligt bidrag :) Så trevligt med blombuketten :)

Beppan sa...

En mycket fin triss - färgsprakande och vacker. Vilken fin bukett! Tänk att det blommar så fortfarande... En fantastisk höst!

Lena sa...

Fin triss... :)

Mias Mix sa...

Så färggrant och vackert! Har sett även här att många blommor blommar fortfarande eller tom börjat blomma om på nytt, tex lupinerna. Känns nästan lite skrämmande att det är så varmt ute i mitten av oktober, börjar tänka på växthuseffekten och klimatförstöringar.
Väldigt fina bilder i vilket fall som helst :)

Linnéa sa...

Väldigt vackra bilder med klara färger. Den första med blombuketten blev det där lilla extra.

Ha en fortsatt fin vecka!

Jah Hollis sa...

Här kan man se kontrasten om man ser dina färgstarka och soliga bilder och mina regndimmiga från Malmö. Men i dag var solen tillbaka även hios oss

Jah Hollis sa...

... hos ... ska det förstås vara. :-)