16 december 2007

Triss i bäbisar

En fulltecknad vecka är till ända och snart ska jag inta horisontalläge och njuta av en (förhoppningsvis) bra film. Julmat och julgodis rinner nästan ut ur mina öron redan, efter att ha fått julkorgar både hem och på jobbet och njutit av dignande julbord både på Ulriksdals och på Djurgårdsbrunns Wärdshus. Någon julskyltning har jag inte varit på, men väl julskjutning på pistolskytteklubben där jag gjorde riktigt hyfsat ifrån mig på dagens tävling. Och vann ännu mer godis. Jag spricker snart...

Och så har jag träffat tre stycken småklimpar vid namn Ronja, Klara och Joel. Tre av fyra bäbisar i kompiskretsen som alla är födda inom loppet av ett par veckor. Den fjärde lillen har jag inte träffat än, men han dyker säkert upp på bild han med sen :)

Ronja överst, sen kommer Klara och längst ner ler Joel.


~Klicka på bilderna för att förstora dem ~
Copyright © Helena F

3 kommentarer:

Anonym sa...

Halloj! Här vare bäbisar i långa banor! Vilka sötnosar! Alla tre! Förstår om du blir sugen! Hur mycket gott har du hunnit med? Jag har inte smakat ett enda julbord! Får väl laga själv. Hoppas du inte är less på allt det goda nu då!

Anonym sa...

Vilka sötnosar, roligt att de kommit så tätt! Ja visst håller jag med dig om att julmaten står en upp i halsen efter ett tag, men man går ju och längtar efter det hela året, så man måste ju "offra sig" =)

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Mamma: Jag undrar vem det är som är mest sugen på en bäbis i familjen igen... det är nog snarare den blivande mormodern i detta fall... :)

>>Soffisspot: Ja, det är lite lustigt hur många det blev som fick barn nästan samtidigt.
Och jag ska nog kunna få ner lite mer julmat igen också, ska bara smälta de senaste julborden först :)