02 december 2007

Sagan om H&M

Det var en gång en H och en M som båda var bjudna på samma bröllop. De hade aldrig mötts och visste inte ens om varandras existens. Bröllopet var vackert och festen rolig och framåt natten stod helt plötsligt en något ostadig M vid H's sida och konstaterade att "vi är nog dom enda singlarna på det här bröllopet, förutom min polare och brudens syrra som precis har hookat upp". En sån kommentar gör ju verkligen att man känner sig speciell och noga utvald, så H insåg direkt att M måste vara mannen i hennes liv...

Det här var den 2 december 2006 och trots den raggningsrepliken så är H&M denna dag ett år senare nyblivna sambos och något trötta efter mycket skumpa och vin och god mat kvällen innan, då 1-årsdagen firades in på Melker Anderssons eminenta krog Kungsholmen.

Maten då: en underbar hummersallad fick vi njuta av till förrätt, till varmrätt serverades vi en hjortstek med skogssvamp, tranbär och pepparrotspuré - ljuvligt! Till dessert blev det sen mangosorbet med crème brûlée som bara smälte i munnen.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig saga! Grattis! :)

Anonym sa...

Vad romantiskt att träffas på ett bröllop. Grattis på årsdagen :)

Anonym sa...

Va gulligt! Grattis till er båda!Det var nog ödet som såg till att ni skulle mötas där! Eller hur? Ni får tacka brudparet för det.
Kram på er!

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Haydee: Tack så mycket!

>>Johanna: Tack! Ja, det är lite roligt att ha träffats på ett bröllop :)

>>Mamma: Jodå, jag har tackat S & M för det :) Tack från oss båda!

-Anne- sa...

Grattis på årsdagen!
Det var en intressant början på sagan. Tänk så det kan gå...

Anonym sa...

Grattis! Låter som en underbar middag .....

Frida Pixelbloggen

-Anne- sa...

På tal om Bloggers konstiga påfund så märkte jag just att när man klickar på en bild så öppnas den inte längre som en större version, utan det poppar upp en fråga om var jag vill spara bilden... är det så för dig med, eller är det bara jag som har fel på inställningarna helt plötsligt?

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Anne: Ja, visst var det en intressant inledande konversation... :)
Ang att klicka på bilder så händer precis samma sak för mig, välj ett program att öppna bilden med eller spara på disk. Riktigt irriterande!

>>Frida: Middagen var verkligen utsökt! Riktigt gott!