08 april 2009

Njuter av ledighetI morgon börjar påskhelgen och en långledig helg väntar för de flesta. Min egen just påbörjade ledighet varar lite längre än en helg. Typ ett år sådär... :)

Jag har verkligen tagit det lugnt den här veckan sen jag slutade jobba och njuter av att inte ha just nåt inbokat i kalendern. Jag ligger och läser, surfar, fikar, njuter av solen. Inser att det snart är något annat som kommer ta all min tid, så det gäller att ta vara på egentiden nu. Jag undrar när bebisen tänker komma? I morgon eller om flera veckor?

Follow Bildbloggerian

4 kommentarer:

Wenche sa...

Flott bilde! Eg synest du har mange flotte bilder på bloggen din. Har lagt den til min ganske korte bloggliste. Er heilt ny på bloggfronten:-)

Ønsker deg ei fin påske! Nyt tida før babyen kjem og saml så mye krefter som du kan. Blir nok travelt når den kjem:-)

David sa...

Hallå. Jag gillar verkligen färgerna som känns väldigt harmoniska tillsammans. Och som vanligt ett jättesnyggt "blurr" :)

Glad påsk!

Ninni sa...

Härliga färger! Jag fick lov att titta två gånger eftersom det var en videkvist bland ginsten men sen förstod även jag :)
Hoppas du får en skön Påsk! Med eller utan bebis i magen...Kanske skulle vara en befrielse om ville komma snart?
Kram Ninni

Amanda sa...

Hej Helena. Ta vara på din tid och ha det gott. När den lille behagar komma, så kommer känslorna att explodera. Jag har två aprilbarn. En är född första april och den andra den femtonde april.
Det är en skön och härlig årstid att få barn. Gissa hur många vi är, som nyfikna på vad du kommer och få. På min blogg har jag lagt in en påskhälsning till alla fotointresserade vänner och till dig speciellt som har den roligaste utmaningen, fototriss. /Amanda