13 oktober 2009

Grattis på halvårsdagen!


Idag fyller Ellie 6 månader - lilla pluttan är ett helt halvt år! Och jag önskar att tiden gick långsammare, för jag hinner inte med i svängarna nu när hon utvecklas så otroligt mycket hela tiden.

Hon är en social, aktiv och glad liten prick som är enormt nyfiken på världen. Och jag är väldigt tacksam över att faktiskt få uppleva det här. Den känslan bär jag med mig varje dag. Utom möjligtvis när hon tycker att natt är dag och att sova är överskattat...


Det här är ett collage från den stora dagen, då hon uppvaktades med ett paket med jättesöta kläder från farmor och farfar och familjen Badanka från oss. Fröken verkade bli mycket nöjd.

Follow Bildbloggerian

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis från mej!
Vilken jätteanka hon fått :)

Rajson sa...

Du får krama lilla damen från mig och be henne krama tillbaka och tacka för din röst!
Tänk vad tiden rusar när man har en sådan goding hemma!
Mina har ju hunnit hemifrån, men minns som igår när Anna var i den åldern. tyvärr hade jag lite svårt att njuta till fullo, att bli mamma var inte lätt. Men det ordnade till sig sen och jag har njutit desto mer sen. Njuter fortvarande att ha två döttrar.
Synd att jag inte hade så bra fotograf möjligheter på den tiden. Tar igen det nu, men det upskattas inte alltid!?
Ang mitt "abstrakta" bidrag, Den är väl kanske inte tillräckligt abstrakt, men jag fastnade för den här kopian med kontrasterna mellan det luddiga och lilla skarpa. De andra var mer abstrakta men man måste ge efter magkänslan även om man kanske inte fullföljer uppdraget till 100%
TAck än en gång, värmer!

Pia sa...

Vilken underbar liten sötnos!