21 november 2010

Reslust

Det är mycket resor i tankarna nu. Vädret är helt bedrövligt, grått grått så man nästan storknar, så det bidrar till att längtan efter sol och värme växer sig allt starkare.

Rätt passande är det ju då att jag kör en tävling nu på Fototriss (håller på fram till onsdag). Vinnaren får nämligen ett presentkort från Solresor och nu när jag sitter och går igenom alla bidrag som kommit in hittills och tittar efter eventuella finalister, tas jag med på alla möjliga resor. Ressuget växer sig ännu starkare!

Som tur är behöver jag inte vänta länge - för om drygt två veckor kliver jag och familjen på planet för att flyga till den grönskande ön Madeira. Dessutom ska jag agera resereporter åt Solresor under resan och kommer att blogga därifrån - jättekul ska det bli! Jag har aldrig varit på Madeira förut, men nu när jag läst in mig lite så känns det som ett perfekt resmål för mig som älskar att fotografera :) Jag ser fram emot att plocka fram kameran igen, för den har mest fått vila under hösten när jag inte riktigt haft ork och inspiration, men jag kan lova att ni kommer få se många bilder i mina resinlägg från Madeira!

Bilden här ovanför tog jag på vår senaste resa, till Sicilien i maj. Ellie står i kvällssolen och tittar ut över havet strax utanför Cefalù. Ett stilla ögonblick. Sekunden senare var det fullt ös igen.

Follow Bildbloggerian

5 kommentarer:

Nillasdagar/Fotobloggen sa...

Vad kul att vara resereporter. Och vad många resor man får vara delaktig i på trissen. Jättekul.

Gunvor sa...

Vilken gullig bild på mommos lilla piga.Kram från/mormor

Livet på Citronodlingen sa...

Åh, va roligt att du ska vara resereporter! Ser fram emot dina rapporter :o)

Mikabella sa...

Vilken gullig liten kaka!

Pierre sa...

Resereporter låter som ett riktigt skoj uppdrag. Madeira...suck va skönt.

Söt bild. Sicilien...suck va skönt :)