26 januari 2011

Magsiluett

Vecka 28

För två år sedan
när jag väntade mitt första barn, gjorde jag några siluettbilder under graviditeten som visade hur magen växte. Då fotograferade jag magen varenda vecka. Nu när bebbe nummer två är på väg har det inte riktigt blivit så och det var först förra veckan som vi tog den första magbilden, när jag var i vecka 28.

Så här kommer graviditet nummer tvås första magsiluett! Magen växer så det knakar och den är definitivt större än förra gången vid samma vecka, det syns tydligt när jag jämför foton från den tiden och nu. Barn nummer två väntas ju nästan på dagen två år efter att Ellie föddes, så det är väldigt lätt att jämföra de två graviditeterna.

I min nya dagboksblogg kommer det säkert dyka upp fler gravidbilder. Och kanske ett par till siluetter här också i kategorin gravid där både den här och förra gångens magbilder samsas.

Follow Bildbloggerian

5 kommentarer:

Mamma G sa...

Va roligt att du tagit siluettbilder igen. Jättefin bild tycker jag! Och den ser rejält stor ut. Har växt en hel del sen jag såg den sist.

Halloj världen! /Inger sa...

Tjusigt!

Nilla sa...

Vad kul. Grattis till graviditeten!

Tova sa...

Åh så vackert!! Ångrar veerkligen att jag inte tog mer bilder av min gravidmage. Att man inte uppskattade det vackra i det då... ;)

Samuel Burns sa...

pretty