14 februari 2016

Dag 2, Kamala beach

Första natten i Thailand blev en febrig historia med närmare 40 graders feber för Ville. Suck. Han piggade dock på sig igen nästa dag och ville absolut bada och så blev det. Det är svårt att hålla en 4-åring inne när en pool med lockande blått vatten frestar nedanför balkongen. 

På eftermiddagen hängde vi på stranden. Det är så vackert när solen går ner och det går ju inte att låta bli att fota!
 
Andra middagen i Kamala blev trevligare än första, det blev en barfotamiddag på en restaurang på stranden strax bortanför hotellet. Semester på riktigt!

Ljuslykta på väg upp mot himlen på stranden.  

Hotellområdet på Sunwing Kamala by night.  
 
 

4 kommentarer:

Gunvor sa...

Va roligt att följa er här också!Lite andra bilder än på insta. Så kul att få vara med på resan på detta vis! Hoppas att ni håller er friska nu. Ha det härligt! Kram från mor, mormor, svärmor!

Rene Asmussen sa...

Excellent blog! It was recommended to me by Jonas Peterson

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Unknown sa...

Benjamin var helt fantastisk att arbeta med. Han var extremt tydlig, grundlig och tålamod när han guidade min fru och jag genom låneprocessen. Han var också mycket aktuell och arbetade hårt för att se till att allt var klart innan han stängde lånet.
Mr Benjamin är en låneansvarig som arbetar med en grupp investerare som hjälper oss att skaffa medel för att köpa vårt nya hem. Du kan kontakta honom om du vill få ett lån till en överkomlig låg ränta på 2% RIO E-posta honom. 247officedept@gmail.com Eller Whatsapp Chat: + 1-989-394-3740