18 februari 2016

Thailand, dag 3

Dags för en summering av de senaste dagarna i Kamala beach i Thailand. Vi börjar med dag 3. 

Dag 3 inleddes med ett besök på läkarmottagningen här på hotellet efter en jobbig natt för Ville. Det är fördelen med att bo på ett riktigt familjehotell, det finns ofta en läkare på plats. Domen löd halsfluss - penicillin - vila - och helst inget bad. Inte kul för en badälskande kille!

Men Ville var trött och hade faktiskt inget emot att stanna på rummet med mig den dagen, så vi myste där medan Ellie och Mattias hängde vid poolen. 

Framåt kvällen gick vi till stranden för att äta middag. 

Det är så mysigt att sitta med sand mellan tårna och höra havet brusa medan man äter!

Efter middagen upptäckte vi att själva byn i Kamala låg alldeles bakom stranden, så vi strosade runt lite där och barnen shoppade varsin leksak. 

När vi skulle gå tillbaka till hotellet tänkte vi ta bilvägen istället för via stranden, men det blev en lång historia. Ville och Mattias gick först och gick och gick, först ut på en större trafikerad väg och sen på en mörk mindre väg. Ville tyckte det var jättespännande och tyckte de var på djungeläventyr :) Ellie och jag gick hemåt lite senare, men vände till slut tillbaka och gick via stranden istället, vilket var mycket närmare. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Benjamin var helt fantastisk att arbeta med. Han var extremt tydlig, grundlig och tålamod när han guidade min fru och jag genom låneprocessen. Han var också mycket aktuell och arbetade hårt för att se till att allt var klart innan han stängde lånet.
Mr Benjamin är en låneansvarig som arbetar med en grupp investerare som hjälper oss att skaffa medel för att köpa vårt nya hem. Du kan kontakta honom om du vill få ett lån till en överkomlig låg ränta på 2% RIO E-posta honom. 247officedept@gmail.com Eller Whatsapp Chat: + 1-989-394-3740