14 februari 2007

Klantskalle!

Grattis till mig som precis lyckades radera varenda foto som jag tagit under dagen! Bilder som jag nogsamt tagit eftersom jag skulle vara med i Ett Foto i Timmen, EFIT, idag på Alla hjärtans dag. Uppenbarligen är det inte särskilt smart att ladda ner bilder från kameran samtidigt som man gör andra saker, för då kan man råka trycka på radera istället för ladda ner. Och tydligen även trycka på ja när frågan om man verkligen vill radera bilderna kommer upp...

Jag får trösta mig med att jag har en härlig middagsdejt att se fram emot nu. Och här får ni en liten valentinhälsning i form av ett litet chokladhjärta från mig och Astrid!

7 kommentarer:

Haydee sa...

Vad synd att du haft en liten olycka med kameran..!
Hoppas att du haft en bra dag annars! Ha det så bra på din dejt!

Anna-Karin sa...

Neeeej, så trist! Jag som loggade in för att titta hur bilden på orkiden blev. Jaja, du kan få fota den igen, om du vill?

Maza sa...

Rö chockela? :)

Hoppas middagen var skön ;)

Helena sa...

Haydee: Tack! Förutom bilderna så blev kvällen bra :)

Anna-Karin: Ja, jag blev skitsur när jag insåg vad jag hade gjort. Jag får ta med kameran till jobbet igen i morgon och plåta din blomma :)

Maza: Men chokelan är ju inte röd så klart, det är ju rött papper runt chokelan :)

Julie K sa...

...men åhhhh for ett underbart bilde, så mysigt. Uff ja det er jættetråkigt nær man raderer bilder spesielt nær man har jobbat endel med å få tatt dem også. Ha en fin helg : )

Gunvor sa...

Gullig bild på Astrid o chokladen. Jag undrar hur sista dagen på jobbet har varit? Bra hoppas jag!

Helena sa...

Julie: Det var verkligen irriterande att jag lyckades radera bilderna, men jag får ta nya tag på nästa EFIT-dag istället. Hoppas du får en bra helg också!

Mamma: Sista jobbdagen var bara bra, lite stressigt bara att hinna avsluta allt, men nu känns det skönt!