26 februari 2007

Pizzabak

Matlagningslusten har hållit i sig sen förra veckan då jag snodde ihop en köttfärslimpa till söndagsmiddag, men denna gång blev det pizza istället. Hemmagjord!

Gjorde en jästdeg med honung, tomatsås med vitlök och mycket örtkryddor och toppade pizzan med skinka, räkor, färska champinjoner och tomater och ost.

Slutresultatet blev så här! Gott, men nästa gång tar jag mindre tomatsås på, för den smaken tog lite överhand.

5 kommentarer:

Gunvor sa...

GOTTIGOTT! Vad du är duktig med maten nu för tiden! Hemlagat varje helg, kanske? Jättebra!

Julie K sa...

Hjemmelaget pizza er det beste !!!!!

Helena sa...

Mamma: Det är ju lite roligare att laga mat när man ska laga åt någon mer än sig själv, så det är väl kanske Mattias förtjänst att jag börjat laga mer mat :)

Julie: Mmm, det är verkligen gott och känns nästan lite nyttigare än en köpt pizza.

anna-stina sa...

Ser jättegott ut! Man kanske ska dokumentera varje gång man lagar mat, så att det faktiskt finns bildbevis! :-D

Helena sa...

Anna-Stina: Det var jättegott och nu när jag sitter här hungrig framför datorn ångrar jag nästan att jag lade ut de här bilderna, för när jag ser dem blir jag ännu hungrigare! :)