08 mars 2007

Mera fjäll

IMG_4853fjäll

En sån här gråtrist och spöregnig slaskvinterdag i Stockholm, känns förra veckans vintriga fjällresa väldigt långt borta. Så ni får ett till vykort från den resan av mig! :-) Jag älskar vinter - när det ser ut som det gör på bilden och man står och blickar ut över de vita vidderna med skidorna på. Då är fjällen oslagbart!

6 kommentarer:

Maria sa...

Jättevacker bild! Tyvärr får vi som bor lite längre ner i landet inte uppleva denna vackra vinter så ofta.

Ha sa...

Otroligt vackert! Den där bilden skulle man mycket väl kunna ha som en tavla!
Jag vill flytta till Lappland!! :)

Helena sa...

Maria: Vinter är verkligen härligt när man får uppleva det som på bilden, i fjällvärlden. Men vintern här i Sthlm är tyvärr inte fullt lika underbar, nu längtar jag bara efter vår!

Ha: Tack! Det är ju ett tacksamt motiv, så det är inte så svårt att få till en bra bild :)

Gunvor sa...

Fin bild, som vanligt! Jag längtar också till fjällen, till Härliga Härjedalen! Jag kommer aldrig iväg på vintern sen ni barn blev stora.Våra sportlov var ju härliga däruppe. Eller hur?

Haydee sa...

Men! Först skriver jag mitt inte klart mitt namn innan jag skickar kommentaren och sedan dyker inte min förklaringskommentar ens upp.

Ha är alltså egentligen jag. :)
Men jag håller inte med, jag tycker att det ibland kan vara riktigt svårt att få bra färger på bilder där motivet är snö.

Helena sa...

Mamma: Men det är väl bara att åka till fjällen då och hälsa på syrrorna, det är ju hur enkelt som helst med bussen! Det är bara att bestämma sig för att åka och du har ju all tid i världen.
Håller med om att det var härligt med sportloven!

Haydee: Aha, så det var du som var Ha :)