26 april 2007

För ett år sedanTittade tillbaka i mitt bildarkiv för att se vad jag fotograferade för precis ett år sedan. Och vid den här tiden i april förra året tog jag denna bild av Astrid, som sitter i det öppna fönstret och njuter av vårsolen. Jag kommer ihåg den dagen, för det var en sån härlig dag. Fortfarande kyligt i luften, men solen värmde och jag öppnade upp sovrumsfönstret och låg på sängen i solen och tittade ut på den blå himlen. Det är ljuvligt med den första vårsolen!

Vad fotograferade ni för exakt ett år sen? Visa gärna i er blogg!

15 kommentarer:

Johanna sa...

Den bilden har jag sett förut och den är riktigt cool! :)

Jag har lagt upp en bild från för exakt ett år sedan hos mig också nu!

-Anne- sa...

En härlig bild, som alltid. =)
Jag har också grävt fram något som jag fotade för nästan ett år sedan...

Helena sa...

Johanna: Jag hade den här bilden i bloggens sidhuvud förut, så det är säkert därifrån du känner igen den. Kul att du också lagt ut en bild, ska genast spana in din bild!

Anne: Roligt att du både gillar bilden och har hakat på utmaningen! :)

Anna-Stina sa...

Även jag fotade kattbilder, förstås! :-)

Det är verkligen en jättespeciell bild!! Fin silhuett Astrid har.

Haydee sa...

Vilken rolig idé! Tyvärr så är jag i Åbo nu och kan inte kolla om(/vad) jag fotat något för ett år sen. Inte än i alla fall.

Helena sa...

Anna-Stina: Rexar har ju sitt speciella utseende med de stora öronen och slanka kroppsform, så jag tror en sån katt blir extra bra i en sån här sorts bild. Och naturligtvis håller jag med om att min lilla kisse har en fin silhuett! :)

Haydee: Du får kolla upp ditt bildarkiv när du är hemma igen och lägga ut bilden då istället. Hoppas du har det bra i Åbo!

JULIE K sa...

...men for en utrolig flott bild. Fantastisk med kattesiluetten och den blå himmelen bak. Jag måste se i mitt bildarkiv. Hadde ennu inte børjat blogga, så då fotade jag lite, men kanskje jag hittar något : )

anca sa...

stilig bild på stilig kisse!
har tyvärr ingen bild från ett år sen att visa dig hade inte börjat blogga då o var därför inte lika flitig med kameran...
kul att du varit inne hos mig o skrivit en rad... me like:)

JULIE K sa...

Nå har jeg lagt inn ett bilde jeg også. Fant ikke noen fra april, men måtte helt til i juli før jeg fant ett. Fotograferte lite før jeg begynte å blogge og startet min blogg i juli ifjor, så et sommer bilde ble det : )

Helena sa...

Julie: Tack för de fina orden om min bild! :) Roligt att du letat i arkivet och lagt ut en bild du med, även om det inte var från april. Det här var mest tänkt som en tillbakablick och det blir det ju med en bild från juli också :)

Anca: Jag får göra en till tillbakablick om några månader, så kanske du kan haka på med en bild då istället. Kul att du tycker om min kattbild!

HeiGrim sa...

For noen herlige bilder du har her.
Har kosa meg og bladd i bloggen din!
For noen år siden var vi på familieferie I Stockholm og hadde det helt topp alle sammen. Besøkte masse severdigheter med Stockholmskortet, blant annet Kaknestornet. Jr. på 10år, som vi glemte hadde høydeskrekk, så plutselig ned, dermed var det gjort,mamman prøvde å trøste og berolige, men nei, vi måtte ta heisen ned igjen, med en gang.
Hans lille hjerte banka heftig da.....Jeg viste han bilde i bloggen din nå og han kjente igjen tårnet med en gang...haha, for nå kan vi le av det! Ha en herlig sommer i Stockholm!

Helena sa...

Heigrim: Usch, stackars liten. Det är ju onekligen rätt så svindlande att titta ner när man står uppe i Kaknästornet, så jag förstår att det var lite jobbigt för honom.
Men roligt att du tyckte om min blogg, du är välkommen tillbaka igen!

Magalös sa...

Hittade hit via Julie K. Jag har också hittat några bilder från förra året som jag gjort collage av. Kattmotiv - såklart!

Helena sa...

Magalös: Åh vad roligt att en till hakar på min bloggfråga! Du hade ett jättesött kattmotiv!

Anonym sa...

Hej! Ok! Där ser man! Jag som trodde att denna bild var tagen på natten i månljus! :-)

Hälsn.Marie/Lindome