12 maj 2007

Astrid åker bil

Astrid tycker inte om att åka bil. Det talar hon högljutt om hela tiden. Och inte heller accepterar hon att sitta kvar i sin transportväska någon längre stund. Stänger man väskan får hon panik, så det är bara att låta henne hållas. Här är en serie bilder från en av våra bilturer. Ni kanske kan ana hur det låter i bilen...? :)
12 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fint du har gjort! Och ja, man hör hur hon låter. Vi hade en katt när jag var liten. Det var inte ofta han åkte bil, men jag minns att han var orolig då.
Ha en skön helg!

-Anne- sa...

Men guuud, så härliga bilder än en gång!
Picasso gillar inte heller att åka bil. Han för ett himla oväsen. Våra långfärder brukar gå så att efter en halvtimma eller så kräks och/eller bajsar han, sen blir det lite lugnare... Tur att vi inte reser oftare.

Anonym sa...

Stackars Astrid!
Grymma matte!

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Nilla: Tack! Egentligen tror jag inte hon är så orolig längre i bilen, det har mer blivit en invant beteende. Efter en ett tag brukar hon till slut glömma bort att hon måste jama hela tiden och till och med somna ibland :)

>>Anne: Usch, kräks och bajs har jag i alla fall sluppit undan i bilen :) Astrid åker bil rätt så ofta nu för tiden och hon har faktiskt blivit bättre i bilen, jämfört med hur det var förut.

>>Mamma: Ja, det är nog Astrids tankar när jag packar ner henne i sin resväska... Men som tur är har hon kort minne och älskar mig lika mycket igen sekunden efter vi klivit ur bilen :)

JULIEK sa...

Det er helt utrolig hva slag bilder du tar. Man hør jo virkelig hur det låter. Suverena bilder altså : )
Jag har jo fyra katter. Två av dom kan jag lett ta med i bilen, mens dom två andre låter och styrer værre. Nær jag flyttade en gang. Kjørte vi bil i 6 timer. Min katt skrek hele vægen, och min mann var totalt utslitt efteråt. Katten måtte også få gå fritt i bilden, da skrek han minst.

Anonym sa...

Helena..Tack så hemskt mycket för hjälpen med bloggen! Det blev såå fint! Jättenöjd är jag.

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Julie: Tack så mycket för dina fina ord om bilderna! Jag blir så glad :)
Ja, katter i bil är inte alltid så lätt och man kan bli galen på jamandet. Som tur är har ju dock Astrid blivit lugnare nu för tiden, och somnar ju som sagt till och med om det är en längre resa.

>>Mamma: Bra att du är nöjd med ändringen av bild. Jag hade tänkt ändra lite mer med sidhuvudet, men jag lyckades inte riktigt få till det. Får kanske göra ett nytt försök en annan gång.

Paula sa...

Vilken coool katt! Helt underbar, jag bara leeeer...

Anonym sa...

Haha, det syns så tydligt hur missnöjd Astrid är! Jättefina bilder på hennes protester! :-)

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Paula: Astrid är cool, om än en aning gapig :) Jag blir också full i skratt när jag ser bilderna.

>>Anna-Stina: Tack! Jo, nog lyser missnöjet om henne :)

Anonym sa...

Ja vet precis hur det låter i din bil :D Jag har en oriental som INTE tycker om bilen:P Så nær vi skulle bla från Oslo ner till Gøteborg i september så skrek han konstant tills han fick sitta i mitt knæ, då høll han tyst :) Men jag skulle inte vilja vara utan hans skrikiga stämma=)

Astrid ær hur søt som helst! :)

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Hanna: Nä, det är ingen fröjd att sitta i bilen tillsammans med Astrid när hon är på skrikhumöret... Men det är sant som du säger - inte skulle man vilja vara utan dem :)