31 maj 2007

Blir det sommar i morgon?


Idag är det sista dagen på vårmånaden maj och i morgon är det första dagen på sommarmånaden juni - men sommaren känns långt borta om man ser till vädret. Kyliga vindar och regn, så en halsduk om halsen fick det bli idag. Men i morgon när jag vaknar är det ju juni, då kanske det är sommar ute...

Även hos Haydee finns det maskrosbollar. Klicka här så ser ni hennes bilder.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nej men titta här! Små somriga snöbollar här också! Eller små Globen som jag kom att tänka på nyss.

Tack för länken till mig! :)

Anonym sa...

Vilka vackra bilder du har! Och vilken mysig katt Astrid verkar vara - jag gillade skarpt bildserien med Astrid som åker bil. ;)

Här har vi sol, mera sol och ännu mera sol. Ska jag exportera lite til dig?

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Haydee: Ja, jag såg dina maskrosor alldeles innan jag tänkte lägga ut min bild, så jag tänkte att jag måste länka till dina. Och du har rätt, de ser faktiskt nästan ut som Globen :)

>>Snigel: Åh vad härligt med sol! Du får gärna skicka hit lite, för här är det fortfarande ganska grått och ingen sommarvärme :(
Astrid är en cool katt, även när hon åker bil :)

Anonym sa...

Här har vi fått sol o kanske det blir varmt också under dagen..dom har ju lovat! Så kanske du fick rätt att sommaren börjar idag! Ha en skön helg! Kram från oss till er!

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Mamma: Jag hoppas jag får rätt om att sommaren ska börja idag och att solen sprider sig hit till Sthlm också! Du och pappa får också ha en skön helg!