23 oktober 2007

Tisdagstema v 42 2007 - Saknad

Veckans fotoutmaning i Tisdagstemat var ämnet Saknad.

Något jag saknat i höst är en tur ut i svampskogen - den friska doften av höst och skog och lyckan när man anar något gult bland löv och gräs, tittar närmare och hittar ett hav av kantareller!

Klicka här för att se mina tidigare Tisdagstema-bilder.

Copyright © Helena F

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad jag längtar efter stekta kantareller när jag ser din bild på "skogens guld"!!! Det är ju sååå gott... Men jag har svårt att hitta de där "guligarna" som tur är har jag en snäll pappa och en snäll granne som brukar förse mig med kantareller...

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Anca: Förra hösten fick jag hjälp av en riktig svampexpert att hitta kantarellerna, så jag har faktiskt fortfarande kvar massor av svamp i frysen. Känns extra bra nu, eftersom jag inte kommit ut på någon svampexkursion i år :)

-Anne- sa...

Mums vad gott... min svampexkursion brukar dessvärre bara begränsa sig till torget där jag köper mina kantareller. =/

Paula sa...

Jag saknar hela svampsäsongen i år...alla svampar har flytt skogen! Visst hittade jag lite gulisar tidigare i år, men så magert svampår som detta har jag inte varit med om!

Sarah sa...

Jag skulle vilja vara en som hittar alla kantareller när jag letar, men icke! Fin bild!

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Anne, Paula, Sarah: Tack för era kommentarer! Tyvärr hade jag lyckats stänga av frysen i min lägenhet som jag håller på att flytta ifrån, så den uppsjö av svamp som fanns i frysen och som jag skröt om i kommentaren här ovan är inte lika stor längre, eftersom en hel del tinat och blivit förstört...