12 mars 2009

Rund om magen


Den vänstra bilden tog Mattias för några dagar sen, och den visar min mage i graviditetsvecka 34. Den högra är för fyra månader sen, så nog har det hänt lite sen dess... :)

Jag hade en tanke om att lägga upp en sån här rödsvart bild på mig i silhuett en gång månaden för att se hur magen växte under graviditeten. Det blev den i november och en i december, men sen blev det visst ett hopp till mars...

De andra bilderna på magen ser ni om ni klickar här. Och ännu fler tjockbilder kan beskådas i min bilddagbok, klick klick.

Follow Bildbloggerian

12 kommentarer:

Ninni sa...

Mycket större mage! Och längre hår?? Det är som det ska vara. Om man nu får välja så är den bästa tiden att få barn på våren...tänk att bära på en stor mage i sommarhetta.
Flytten hem för oss är planerat till försommaren. Så inte så väldigt lång tid kvar här. Det är med blandade känslor naturligtvis, vi trivs bra även om vi också ibland längtar till Sverige.
Må så gott!
Kram Ninni

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Ninni: Jo tack, nog har magen växt =) Håret har kanske blivit lite längre också, men jag tror det kan vara att friläggningen är lite annorlunda gjord i den nya bilden som gör att det ser ännu längre ut.

Förstår att ni har mixade känslor över att flytta hem igen, det är ju ett äventyr att bo i ett annat land också!

Sarah sa...

Ja din fina mage har allt vuxit. Du ligger 4 veckor före mig. Jag känner mig tung, otymplig och ganska så orörlig nu. Ha en fin fredag ;O)

BellaLinda sa...

Mycke fint!! Jag väntar fortfarande på en förklaring hur du får till denna typ av bilder ;)

Anonym sa...

Så fin din mage är. Förstår att du väntar och längtar nu! Den där sista tiden kändes så låång.

Anonym sa...

Tack för kommentaren :)
Fina bidler. Man ser verkligen hur mycket magen har växt. Minst sagt intressant :)

Anonym sa...

Så otroligt läckert med dessa röd-svart bilder! Är det svårt att göra? Skulle gärna läsa mig det... Vad stor magen har hunnit bli! Så spännande - det börjar närma sig nu... :-) Ha det så bra!

Livet på Citronodlingen sa...

Så läckert!
För min del gör det inte så mycket om magen inte växer så mycket mer nu, den är lite ivägen ibland ;o) Tiden fick gärna gå lite fortare också...

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Tack för era kommentarer! Och Bellalinda, jag har glömt bort att jag lovat förklara hur jag gör, sorry. Men jag ska försöka fixa det snart... =)

Anonym sa...

Hej Helena, magen har börjat sjunka neråt. Så det är som det brukar vara. Du ser i övrigt smal ut och jag har aldrig läst om din graviditet tidigare. Därför vet jag inte om du vet om du kommer att få en liten tjej eller kille. Dina svart röda bilder är vackra och jag tror att du skulle tycka om att du har dem.

Jag har alltid tidigare gissat utifrån hur magen har sett ut. Det gör jag inte längre, då mitt senaste barnbarn var utan tvekan en pojkmage. Mer fel kunde det inte bli. Det blev en liten tjej. Hoppas du mår bra, de sista veckorna brukar vara långa, men tänk en sådan härlig tid det är när du får ditt lilla knyte. Amanda

Anonym sa...

Oj då strax klart då för en liten en att se dagens värld:-) Måste vara skönt när det är över.. en fin tid (Vår) du får barn i..
Här har just yngsta dottern fått en liten Blondi som nu är 2 veckor.. fantastiskt.
Fina bilder du fixat i rött och svart.. ja du får gärna ge en förklaring på hur du gjort.
Ha de gott o lycka till Helena.

Anonym sa...

Vilken jättehäftig idé med de röd/svarta korten!! Fin mage har du oxå! Ska se om jag har några gamla kort från när jag väntade barnen som går att fixa på motsvarande sätt.

Ha en härlig söndag!