24 mars 2009

Stockholmsvy ur arkivetKänner lust att blogga, men jag har inte mycket nytt och kul i bildarkivet. Jag fotar min dagliga bild som jag lägger in i min bilddagbok som jag uppdaterar nästan varje dag, men förutom det är det inte många nya bilder som tas. Det är en månad kvar tills bebisen är beräknad att komma, fast det kan ju faktiskt ske lite när som helst nu... Spännande och skrämmande på samma gång. Och att vara höggravid tär på energireserven, jag är mestadels rätt trött i kroppen nu.

Men jag bläddrade bakåt i arkivet och hittade en bild som jag tog förra månaden och som jag tycker kan förtjäna en plats i bloggen. Vi hade promenerat utefter Fjällgatan och tittar ut över en av mina favoritvyer över Stockholm och då blev det en bild av det, med trädets grenar i förgrunden.

Follow Bildbloggerian

8 kommentarer:

stromsjo sa...

Fint balanserat motiv. Det märkliga med skapande är ju att man kan få kraft genom att syssla med det. Så du kanske ska vifta lite smått med kameran, nu och då.

Anonym sa...

Vilken fin bild!

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Tack Per och Mia för era kommentarer! Jag kanske ska följa ditt råd Per och låta kameran ge mig mer energi...

Anonym sa...

Hej! fin bild över Stockholm.
Du ska ha ett stort tack för att du hjälpte mig hur man gör större bilder.Jag och min make har slitit våra hår.Nu vet jag hur man gör och det var inte alls svårt.
Såg att du fotar med Canon 40D..precis som du bytte jag från 350D till en 40D.Men jag har inte lyckats lika bra med att få fina fotografier som du.Önskar dig en fin torsdag // Anna-Carin

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Anna-Carin: Vad kul att mina instruktioner kunde hjälpa till! Jag har själv fått lite tips om hur det funkar innan jag fick grepp om det, annars är det lite lurigt om man inte har stenkoll på hur html funkar.

Gällande kameran är det bara att öva och lära sig kameran så blir det bara bättre och bättre bilder =)

Anonym sa...

Mycket snyggt med grenaran i förgrunden. Det ger bilden ytterligare djup.

Ja du, en månad går fort...
Sen är det slut med praliner i soffan :o) :o) Tycker du verkar vara så pigg som det bara går med tanke på "snart-bebis-dax" å du bloggar, fotar å micklar med triss. Du har ju styrka som en häst :o)

Mimmi sa...

Det var verkligen en fin bild:)
och med ramen runt blev den kanon :)

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Annika: Styrka som en häst... nja, inte riktigt ;) Men jag försöker hålla igång bloggandet i alla fall, även om jag inte deltagit själv så mycket i Fototriss på sista tiden. Och pralinätartiden försöker jag ta till vara på också nu. Varje dag helst =)

>>Mimmi: Tack, roligt att du tycker bliden blev fin!