11 november 2009

Mamma i final!


Grattis mamma som är i final i Daxbloggens tävling som ska utse bästa 50plusbloggarna!

Mammas blogg heter ju Gunvors Bildblogg och hon är en av fem finalister i kategorin Personligt.

Jag tycker det är så roligt för mamma, för hon hade aldrig suttit framför en dator för bara några år sen och hade jag sagt till henne då att hon skulle bli en sån flitig bloggare hade hon aldrig trott mig. Men så köpte hon sig en laptop och jag startade fotobloggen åt henne, så att hon skulle kunna göra något kul med sitt fotointresse. Och sen jag väl fått henne att prova fotoblogga, så blev hon fast och jag vet att hon nu får ut massor av sitt bloggande!

Omröstningen pågår fram till 22 november och vill ni hjälpa henne och ge er röst så ska ni KLICKA HÄR och sen hittar ni röstformuläret längst ned på den sidan. Och man kan visst rösta en gång per dag!

Follow Bildbloggerian

6 kommentarer:

Nilla sa...

Nu har jag röstat på Gunvor :o)

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Nilla: Det tackar både jag och mamma för! Jag har gett dig en röst också :)

Patrik Petersson sa...

SNYGGT!

Mamma G sa...

Tack snälla Helena för ditt engagemang i mitt ställe nu och för all hjälp som du ställt upp med genom åren!Jag är så tacksam för att du fick igång mej att börja blogga och som du sa.. jag trodde aldrig jag skulle klara av det här, men nu sitter jag här o är i final med min blogg. Helt otroligt roligt!

matilda sa...

shit va snygg bild :D

Susanne sa...

Skrev en lång svarskommentar hos mig, men tänkte att jag får gå in här också och önska er lycka till på lördag. Jag åker inte upp så ni får gärna festa i champagne för mig också. :)