26 januari 2010

På stigen i skogen är bra nog

Jag måste bli bättre på att fotoblogga! Jag har ju en massa bilder i datorn som jag tänkt blogga, men så går tiden och så känns bilderna inte längre lika angelägna att blogga. Men de har ju inte blivit mindre bra bara därför att tiden har gått...

Jag har en tendens att sitta i evigheter och pilla med bilderna också och så blir varje blogginlägg så himla tidskrävande och då blir det inte av att blogga. Jag måste nog också bli bättre på att tänka "good enough" och behöver kanske inte nödvändigtvis göra något i PS med varenda bild.

Den här bilden är helt oredigerad och jag tycker faktiskt om den precis som den är :)

Follow Bildbloggerian

7 kommentarer:

Della sa...

Den är fantastiskt fin precis som den är. Man behöver ju inte alltid använda PS. Men det är svårt att låta bli... :)

Margareta sa...

Helena du har säker för kritiska ögon. Bilden är vacker i sin naturliga skapelse. Jag är själv försiktig med redigering. Jag rätar upp en bild och beskär. En liten kontrast eller skärpe förbättring. Det räcker ofta. Börjar jag i större så sitter jag där och gör om fotot flera gånger. Visa dina vackra foton det här är extra vackert för även stigen/vägen är vit. /Margareta

Anonym sa...

Vilken mysig bild, underbar!
Har samma problem här, kan sitta i evigheter med småsaker som ingen annan än jag själv kan se, om en det :)
Ha en fin onsdag.
/Helena

Espresso sa...

Wonderful winter pictures! :D

Nilla sa...

Vet du Helena...den bästa fotografen är väl den som inte behöver redigera bilden. Precis som här.
Ha det gott

Ninni sa...

Jag tycker också väldigt mycket om den. Kanske för att jag kan tänka mig hur det känns att gå där. Det är ju så roligt att leka med bilderna och därför så svårt att låta bli.
Ang. Brasilien: I Minas Gerais är det vår i oktober-november och det är absolut varmaste tiden. Vi hade ofta runt +35 då. Likadant neråt Rio och Sao Paolo. Men jag tror att det är ganska kallt i havet fortfarande där.
För jag antar att ni vill åka till havet och då tror jag att den nordöstra delen, alltså från Bahia och norrut har ganska bra klimat året runt. Vi bodde strax utanför Recife i augusti 2009, närmare bestämt i Porto de Galinhas. Där är fantastiska stränder men väldigt starka vindar på vissa ställen.Ett paradis för surfare.
Hör av dig igen om det är något jag kan hjälpa dig med.
kram NInni

MimiLi sa...

Jag håller med dig - den är vacker precis som den är! Den påminner mig också om en bild jag sett för länge sedan och som blivit en riktig personlig favorit... "The walk to paradisegarden" tror jag den hette, och var ett svart vitt foto med två små barn som går på en lummig stig... Din bild är lite en vintervariant på den. Fantastisk!