01 oktober 2011

Fler bilder från Pizzo

Jag utlovade ju fler bilder från Pizzo och här kommer ett gäng till! Jag fotograferade en massa, men det fick bli snabba bilder, för barnen (och sambon) har ju inte riktigt ro att vänta på mig när jag står och betraktar omvärlden genom kameran... Men jag hade lätt kunnat gå runt ensam i timmar och hittat mängder av motiv att fotografera, de här gamla italienska städerna inbjuder ju verkligen till fotofrossa.

IMG_0656_1
Vi promenerade till det gamla slottet, men vi nöjde oss med att njuta av den fantastiska utsikten för det var inte riktigt läge att gå runt där inne med barnvagnar.

IMG_0657_1

IMG_0659_1
Det är nåt speciellt med att se havet möta himlen långt borta i horisonten. Så vackert!

IMG_0665_1
Vid ingången till slottet låg en blå matta utrullad och räcket var smyckat med vita/blå band. Det verkade just ha varit ett dop eller bröllop eller liknande.

IMG_0666_1
Ellie var mycktet intresserad av mattan och konfettin som var kastad där. Hon ville inte gå därifrån utan tyckte det var så skönt i solen. Men en stund efter att jag tog den här bilden fick vi henne därifrån och tog oss en pastalunch i skuggan på en restaurang vid torget.

Jag ser nu att jag har ännu fler bilder som jag vill blogga från Pizzo, men det får bli i ytterligare ett inlägg, för nu håller jag på att somna framför datorn och måste nog försöka få mig lite sömn eftersom vi har en liten Ville som stökar och håller oss vakna om nätterna.

På återhörande!

Follow Bildbloggerianj

1 kommentar:

Anonym sa...

Ser av texten att du fyller år i dag! GRATTIS eller gratulerer med dagen som vi säger i Norge! ;-)
Med tanke på att jag vann den fina boken i din blogg på MIN födelsedag, så "vågar" jag ju inte annat än att bidra till insamlingen så som du önskar dig!
OM jag nu bara får till det, jag är inte så himla bra på tekniska saker...
Må så gott i vilket fall, hoppas du får in MASSOR av bidrag, och att du får en jättegod tårta!?
Kram.