30 september 2007

Spirit of the wild

Idag hade jag turen att cykla rätt in i den fantastiska fotoutställningen Spirit of the wild, som kunnat beskådas på Raul Wallenbergs torg sen i somras, vilket jag helt har undgått att få nys om ända till häromdagen, då jag fick ett tips om den på jobbet. Sen glömde jag bort det igen, tills jag idag råkade cykla förbi där och ser att det var utställningens allra sista dag idag.

Det var helt underbara bilder tagna av fotografen Steve Bloom och jag är verkligen glad att jag fick chansen att se dem! Min egen kamera hade jag glömt hemma, men tack vare M's mobilkamera fick jag med mig ett litet collage av bilder därifrån ändå.

~ klicka på bilden för att förstora collaget ~

En något mer rättvisande bild av fotografierna än här ovan, får ni om ni klickar här för att se ett bildspel med några av Blooms bilder ur boken Spirit of the wild.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Missade detta årets utställning, brukar vara fina foton. Ha det gott:)

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Mia: Ja, det var ju verkligen på håret att jag missade utställningen också eftersom det var sista dagen igår :) Väldigt fina bilder var det hur som helst!

Anonym sa...

HURRA HURRA, på din födelseda!
Ha en fin dag i dag.
Många kramar från mamma o pappa!

Jättefina bilder från utställningen!

Anonym sa...

Heeeej!!!

Det var sååå längesedan jag var in hos dig men nu e jag det idag!! & vad ser jag i kommentarerna?? Grattis på födelsedagen!!! Jag valde tydligen rätt dag att hälsa på!! *Ger massa rosor*

Som vanligt grymma bilder i din blogg!!

Kram Salina

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Mamma: Tack så jättemycket till både dig och pappa!

>>Salina: Tack och hej på dig med! Vad roligt att du hälsade på här just idag :)
Hoppas att du mår bra! *kram kram*