04 oktober 2008

HöstigtJag har inte varit särskilt flitig här på bloggen på länge och kameran har mestadels fått vila. Jag har hållit Fototrissbloggen igång, men inte så mycket mer. Pausen kanske fortsätter ett tag till, men idag fick dock kameran hänga med ut i skogen en sväng.Vi är på landet igen över helgen och jag njuter av vila och av att andas frisk höstluft. Jag älskar att gå i skogen på hösten, dofterna och färgerna och den lugna stämningen gör att man fyller på energireserven lite grand.Men svamparna på dagens bilder fick inte följa med hem, tror inte de är ätbara.Fina på bild är de dock =) Och jag hittade ett gäng trattkantareller också, fast de glömde jag föreviga innan jag plockade dem...

Andra bloggar om: , ,

18 kommentarer:

Sarah sa...

Hej Helena! Har saknat dig och blir glad av att se dig här igen ;O) Fina svampbilder du bjuder på! Jag har med lite trötthet vad gäller bloggen och kameran... Ha en skön helg!

Anonym sa...

Vackra, vackra bilder!

mvh, Anja

Anonym sa...

Vilka vackra bilder, tänk vad man får se om man böjer sig lite granna

Magdalena and Co in US sa...

Underbara bilder. Härligt med fler som fastnat i passionen att krypa runt med näsan i marken för att föreviga det lilla vackra. Haft flera års uppehåll i mitt hysteriska fotograferande, men kanske kommer lusten tillbaka. Din sida är iaf väldigt inspirerande.
:)
hälsning fr M &Co

Anonym sa...

Visst är det rogivande med skogspromenader! Och din svmpbilder och så vackra.

Kerstin sa...

Sååå vackra bilder och visst är det härligt att ta en promenad i skogen. Särskilt nu på hösten.
Ha en fin dag.

Anonym sa...

Visst är väl hösten en fin årstid att knalla runt med kameran. I alla fall då det är FINA dagar. Än så länge kan jag står ut med hösten, men fy då november kommer *brrrr*

Jätte härliga foton från din höstpromenad.

Husbilen Credo sa...

Vackra foton - promenera i skogen om hösten är nog det mest rogivande och laddabatteriern upplevelse alla dofter, färge ja allt med superlativa namn.
Ha de gott!
LottaM

Susanne sa...

Det var ett tag sedan jag tittade in här, men nu är det dags igen.

Hoppas du snart får tillbaka din energi ordentligt igen. Bra i alla fall att du håller igång fototrissen, som jag ser har utvecklat sig till en veritabel succé. Jag fick stå över ett par veckor men är nu igång igen. Missade också omröstningen, men kan meddela att jag hade röstat på mat! Men kanske inte sådan mat du avbildat på fotona här. Behöver jag skriva att de är lika fina som vanligt? :)

Anonym sa...

Hösttröttheten verkar slagit till på fler ställen, tycker många bloggare har glesare mellan inläggen nu. Själv lider jag av tiddsstress, jag ser varje sekund som en kamp mo klockan och allt jag vill hinna, istället får jag inget gjort. Måste ta mig igenom det, älskar ju hösten! Trevlig helg!

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Kul att ni tittar in här trots den något glesa uppdateringen. =) Era kommentarer ger mig alltid lite extra energi, tack för det!

Anonym sa...

Hej! Hittade hit via fototriss. Vilka fantastiskt fina bilder och härlig blogg! Den här sidan kommer jag att spara bland mina favoriter!

Anonym sa...

Vilka vackra bilder du har tagit!!

Anonym sa...

Härliga bilder !!
Behövs inte sägas mer.

Jag leker också amatörfotograf ... med en något enklare kamera.

Ninni sa...

Saknar dig och dina bilder...hoppas du hittar tillbaka till lusten att fotografera igen.
Härliga bilder från skogspromenaden...bilden med ormbunken tycker jag mycket om. Fint ljus och vackra färger. Ormbunkar gör sig bra på bild oftast:-)Tack för att du håller igång Fototriss, det har ju blivit enormt populärt! Jättekul!
Må så gott! Kram Ninni

Anonym sa...

Måste bara få säga att dina bilder är HELmysiga.. Ska fortsätta kika in på din blogg :D Super fina och härliga bilder :).. Är själv fotograf så det är riktigt roligt att se andra som får till bra bilder :) ..

Lena sa...

Hej vännen! Jag förstår dig verkligen. Jag har haft dåligt med tid och ork hela hösten. Eftersom jag har bloggkoll på många av er, så vilar nu flera hundra inlägg i min mailbox. Sakta men säkert betar jag av dem. Jag hoppas din bloggtorka går över. Jag hoppas åxå att jag snart orkar vara med i Fototriss och alla andra teman. KRAMEN!

stromsjo sa...

Verkligen rofyllt. Tänk var tråkigt det måste vara att leva på ett ställe utan årstider.