05 oktober 2009

Utflykt till Hornudden

Härom veckan spenderade vi några sköna dagar i stugan på landet. Med oss följde även en av mina väninnor med sin lille bebis och en av dagarna tog vi barnvagnarna och begav oss ut på en långpromenad till Hornuddens trädgård, en bit från Strängnäs. Jag fotograferade en massa när vi var där och här är några färgglada collage av de bilderna.

På Hornudden kan man handla deras egna ekologiska produkter i gårdsbutiken, bland annat alla deras olika supergoda tomater, men även lite annat smått och gott att njuta av.


När vi var där var det sista dagarna för säsongen som de hade öppet i caféet och eftersom det var en strålande solig dag kunde vi äta en utsökt lunch utomhus, med utsikt över Mälaren. Och båda bebbarna sov i sina vagnar lagom tills vi satte oss för att äta, då ville de också vara med på kalaset :)


Vi hade en jättemysig dag och gick därifrån mätta och belåtna och med fullastade vagnar. Min kompis lyckades med konststycket att släpa med sig 10 kg av olika mjölsorter som överraskning till sin man som älskar att baka matbröd. Själv nöjde jag mig med ett gäng söta tomater och flera goda ostar, och det vägde tack och lov inte riktigt lika mycket som hennes mjölpåsar...

Follow Bildbloggerian

7 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Det ser helt underbart ut!

Lene sa...

For et fantastisk sted! Vi reiser mye, så det skal jeg jammen huske på om vi er i nærheten :)

Ha en fin dag :)

Barbro S sa...

Vilken underbar utflykt du/ni har varit på idag. Grönsakerna ser bara för jättegoda ut.

johanna sa...

jag blev jättehungrig av dessa bilder! synd att man är fattig student å kylskåpet är tomt :( haha

misswhatsit sa...

Tack för kommentaren på min blogg. Det är skönt med SPA-resa, men av det jag kan se på dina fina bilder är det minst lika njutbart på Hornudden

mimmi sa...

Många fina bilder här ser jag:)
kollade runt lite och såg många som jag gillade väldigt mycket:)
ha en fin kväll

Freedomtravel sa...

Vilka härliga bildcollage!