15 december 2009

8-månaderscollaget


På Lucia-dagen blev Ellie 8 månader och som vanligt kommer här en samling bilder från den dagen. Vi brukar ju fira henne lite varje månadsdag, men just den här dagen fick det bli en lugn vilodag eftersom hon åter igen blivit jätteförkyld. Dessutom fick hon en massa fina presenter dagen innan när vi firade lilla julafton med Mattias familj, bland annat den fina gåbilen som syns på bilden.


Trots en rinnande näsan var hon ändå på rätt gott humör, min egen söta lilla snorkråka.

Själv tycker hon att hon är stora tjejen och vill stå och gå mest hela tiden nu, men behöver en hand till stöd än så länge. Och hon kan gärna få vänta lite med att gå själv, för hon är ju trots allt bara 8 månader :)

Follow Bildbloggerian

4 kommentarer:

Ninni sa...

Vad söt hon är!! Tänk att hon redan hunnit bli 8 månader. Vad fort tiden går. Det är väl helt i sin ordning att det blir mest Ellie på dina foton även om du längtar efter att fotografera andra motiv. Den tiden kommer också när du hinner med det ;)
Här har vi snö, alldeles för mycket snö och för kallt för min smak. Men visst kan det vara mysigt att vara inomhus i värmen och titta ut på vintern.
Kram Ninni

Hanna sa...

Väldigt fina bilder på en söt tjej. Mycket liv och känsla i bilderna. Trevlig helg!

Micke Arvidsson sa...

Tack för det gulliga julkortet jag fick i lådan idag. Hälsa Mattias och lilla Ellie också Så ses vi i Jul.

photoimagine sa...

Önskar dig en riktigt God Jul!

/ Imagine