12 december 2011

Fototriss: TRE


Jag gör ett sällsynt inhopp i Fototriss den här veckan, kunde inte motstå när vi var på landet igår och jag hittade så fina trios nere vid sjön. Temat är 3.

Three

 Tre träd.

Three
  Tre vasstrån.

Three
  Tre kvistar.

Bilderna är tagna med min iPhone och Hipstamatic, med den nya linsen Loftus och filmen DC. Och Loftus har blivit en ny favoritlins, jag gillar de softade kanterna man får med den och jag tog massor med fina landskapsbilder med dem som jag lagt upp på Instagram. Och gissa hur glad jag blev igår kväll, när ursprungsmannen till Loftus-linsen, den välkände fotografen David Loftus (har bland annat gjort Jamie Olivers alla senaste böcker) hade hittat mina bilder på Instagram och lämnat ett par fina kommentarer :)

Jag kör tävling igen i Fototriss denna vecka, men jag deltar så klart utom tävlan själv :) Men 8 finalister som jag och mamma ska välja ut kommer att alla få en varsin fotohandbok och sen kommer en lycklig vinnare att belönas med ett presentkort från Solresor! För att se alla bidrag som kommit in hittills, gå till Fototriss.

Follow Bildbloggerian

22 kommentarer:

Della sa...

Jättefina bilder.
Den appen linsen får jag ladda ner och se om jag också kan. :-)

Linnea sa...

Så vackert det blev. Väldigt fin triss med ursköna naturbilder.
Tack för att orkar hålla på med oss alla trissare.
God JUL

Carola (Stolt Mamma) sa...

Men ååå vad vackra bilder...
Verkligen fina.
Mvh Carola.

Pialotta sa...

Så trevligt att få så fint besök på din blogg. Jag har ingen sådan telefon och absolut ingen sådan lins .. men det går bra ändå. Får se vad tomten kommer med eller om det blir några pengar kvar när jag väl är färdig med mitt Tandimplantat i februari .. Dyrt men ett måste, tyvärr. Dina bilder är riktigt vackra :) Ha de så fint i Jul o hälsa lilla mamma :) Tjingeling

JohannaDesign - Blommor, smycken o inredning sa...

Åh vilka magiskt vackra bilder. Vänligen Johanna

Janne sa...

Vackert komponerade bilder.

Åke Blomqvist sa...

Fint fångat! Bra med ögat på skaft ;) Snygga kort ;)

Jah Hollis sa...

Väldigt fina bilder. Kunde blivit en finalplats där. :-)
Den som ändå hade sådant väder att fota i.
Här i Skåne går vi runt i ett grått töcken.
Något ljusare kring middagstid.
Och jag har inte grejor till att fota inomhus.
Jag vet inte ens om det blir någon triss den här gången. :-(

Micke sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Micke sa...

Fin triss med ett härligt ljus

Anonym sa...

Roligt att du vill vara med själv också, och fina bilder visar du.

Anonym sa...

Urläckra naturfoton och nyttigt att få info kring dem. Passar på att tacka för Fototriss! En suverän idé på en nivå där även jag som glad nybörjare har stort utbyte av att utmana mig själv och framför allt inspireras av andra.

Oliver sa...

Superläckert är bara förnamnet! Jag är svårt beroende av silhuetter med afton- eller morgonhimlar i fonden. Här har jag fått något att suga på ett tag! Softningen tillför en extra dimension!

Jah Hollis sa...

Som sagt, det skulle kunnat bli en finalplats. Och jag lyckades krysta till en triss till slut. Ha en fin jul och ett gott nytt år!

Anneli sa...

Jättefina naturbilder!

Vill också ge dig lite beröm för den tid du lägger ner på Fototrissandet! Verkligen en inspirerande utmaning både tankemässigt och fotomässigt.

kaxi sa...

Och jag har precis skaffat mig en fast lins och skapar åtminstone suddig bakgrund. Fin triss med snygga färger. Märker att det spelar stor roll att trissen är sammanhängande. Och tack för allt jobb du gör med trissen.

Eva Trillian sa...

Underbart vackert!

Tess sa...

Så vackra bilder! :)

Ninni sa...

Så vackert! Måste kolla den linsen jag också :) Jag gillar verkligen att fota med iPhonen och speciellt med Hipstamatic. Lätt som en plätt!
God fortsättning på det nya året.
Kram Ninni

fannybjuhr sa...

Fin blogg,hoppas att din dag varit bra!
kram:)

Mon sa...

När du väl börjar förstå och verkligheten kan bemästra dina tankar och känslor, det är då du kan se hur du skapar din egen verklighet. I det ligger din frihet, i det ligger din kraft.

Tina´s PicStory sa...

great shots! :)