04 januari 2009

En statusrapport fran Teneriffa

Det har inte blivit mycket tid framfor en dator under semestern, har tagit semester aven fran det, vilket varit skont! Men har kommer en kort statusrapport fran ett soligt och varmt Teneriffa. Dock utan bilder, eftersom det inte funkar med datorn pa hotellet. Men jag lovar att det kommer att komma fotobevis nar vi ar hemma igen =)

Vi kom fram i kallt regn och rusk-vader i tisdags, och da kandes inte Teneriffa sarskilt inbjudande. Men sen dess har solen lyst och det har varit runt 22-25 grader varmt varje dag och vi har haft det riktigt harligt! Vi har tagit det lugnt och jag har njutit av att strosa runt i linne och kjol och kanna solen varma mitt ansikte. Vi har suttit pa uteserveringar i solen, tittat pa alla vindsurfare som far fram over Atlanten, vi har badat i havet (som dock ar ganska kallt...), vi har varit och tittat pa det speciella vulkanlandskapet kring Teide och suttit vid havet och lyssnat pa vagorna som slar mot klipporna.

Och vi har kommit fram till att all inclusive-hotell inte ar vár grej. Hotellet ar visserligen toppfrascht och maten ar riktigt bra - men det ar ganska opersonligt och trist... Vi skulle nog inte ha fixat att bo sa har om vi inte haft bil och kunnat aka runt och se nagot mer. Men nu har vi provat pa det ocksa och vet att vi nog inte kommer att boka ett sadant hotell igen, aven om det ar bekvamt att kunna fa allt serverat.

Nu ska vi hoppa in i bilen och leta upp en strand dar vi kan lata vara nordiska kroppar fa lite mer sol, sa att vi klarar av resten av vintern hemma i Sverige. Sag att det ar riktigt kallt i Stockholm - langtar inte tillbaka...

13 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er!
Hur kallt det är i s-holm vet jag inte,men i Färila är det -26! Räcker det för att "höja" tempen på Teneriffa ännu några grader? Passa nu på att njuta av värme och all inclusive - det kommer en dag då du höjer detta fenomen till måånga meters höjd...
Kram Picky

Della sa...

Det låter som om du har det bra. Ska bli kul med lite fotobevis senare.
Ja, det är kallt! Jättekallt!

Lena sa...

Så härligt du har det... jag unnar dig det... KRAMEN!

Anonym sa...

Låter som att du har det härligt! Skönt också att vila lite från datorn. :)
Själv kom jag hem igår kväll efter två veckor i Phuket. Det har varit superskönt! Men snacka om temperatur chock! En skillnad på cirka 40 grader. Brrr! Kan upplysa om att i Stockholm är det soligt och vackert väder med cirka 9 grader kallt. Har varit på långpromenad med jycken och höll på att frysa näsan av mig. :/
Ha en fortsatt skön semester! :)

Anonym sa...

Så skönt ni har det. Härligt, för det behöver du. Hoppas resten av semestern blir lika bra. Kram Johanna

Sarah sa...

Vad skönt det måste vara att komma iväg lite. Vi bodde på all inklusive i Turkiet. Vi uppskattade det jätte mycket men jag tror att det berodde på att vi hade med oss två barn. Då är det väldigt bekvämt. Annars är det inte vår grej. Må så gott!

Lime sa...

Skönt att höra att det blev fint väder när ni väl kom fram.

Lite sol och värme sitter aldrig fel så här mitt i mörkaste vintern.

Njut!

Hälsningar från -20 i Dalarna

Jah Hollis sa...

Till och med i Malmö är det några minusgrader nu, kanske mellan fem och tio. Och här i Skåne känns det som extra svinkallt.
Sedan lider jag lite av Fototrissabstinens också. :-)

Ewa sa...

Hej!

Va kul att jag hamnade på just din sidam och med en lägesrapport från Teneriffa... Mina två döttrar åker dit i morgon med sin pappa. Skönt att höra att det är varmt och härligt där. Då vet jag att de kommer trivas och ha det bra.

Mvh
/Ewa

Från ett -3,5 gradigt Kalix, och lite snöfall...

Petra C sa...

Skönt för dig att ha det gott i värmen. Vi har, några mil norr om Sthlm, typ 10 minus. Låter det bra?

Anonym sa...

Å andra sidan så vet ni ju till nästa resa att all-inclusive blir det inte :)

Anonym sa...

Nu är ni väl på väg hem till kalla Sverige kan jag tro. Hoppas det går bra det med! Ni har ju haft tur med vädret där i allafall. Välkommen hem säger vi..Asta , mor o far!

Anonym sa...

Hej!
Vad skönt att höra att ni haft det bra på er resa! Antagligen har ni hunnit komma hem redan, och fått ta del av vintern som nått oss här uppe i Norden. :)
En massa hälsningar från Finland!