11 januari 2009

Teide


En dag på semestern tog vi bilen till Teide, som omgavs av ett mycket speciellt vulkanlandskap. Jag tog många bilder och fler lär komma här.

En annan bild därifrån kan beskådas i min nya blogg, Bildbloggerians dagliga. Jag har just startat den och där har jag tänkt ha en bilddagbok under 2009. En bild per dag. Så långt jag hinner... Och det gäller att komma ihåg att ta en bild varje dag också. Jag är redan sen i starten, så 365 bilder kommer det inte att bli. Men ett antal per vecka i varje fall hoppas jag. Går det så går det, annars får det vara roligt så länge det varar =)

Och apropå 365 dagar så har Akson nyss startat en fotoutmaning efter en engelsk förlaga. Den heter 365 foton 2009, och där får hugade deltagare 365 olika fototeman att välja på. Alltså ett tema för årets alla dagar. Man väljer fritt vilket tema man vill använda och det är inget tvång att lägga upp en bild varje dag. Låter det kul? Läs mer om reglerna här.

Andra bloggar om: , , ,

6 kommentarer:

Lena sa...

Har aldrig varit där, men blir mer och mer sugen. Fin bild!
Kanske hoppar jag åxå på Aksons nya fotoutmaning.
KRAMEN!

Anonym sa...

Va kul med en ny blogg!Det blir spännande att följa den..blir väl bäbisbilder så småningom kanske.

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Mors deka: Teneriffa var trevligt om man åkte runt lite, det är rätt kargt landskap bitvis och delar är för fullspäckade med turister. Men jag gillade ändå ön och det är ett behagligt klimat att komma till för en frusen nordbo mitt i vintern =)

>>Mamma: Ja, det är kul med nya bloggen, men jag börjar bara fundera om jag kommer att hinna hålla igång ytterligare en blogg... Bäbisbilder lär det dock dyka upp så snart det finns en bäbis att fota =)

Anonym sa...

Hej! Jag har anmält mitt intresse också till 365...
Om du gillar konst så varierar jag med lite artworks på min blogg. Jag har lagt upp en olja på duk idag.
Jag ser fram emot nästa fototriss.
Hade:-)

Karins fotoblogg sa...

Å vad duktig du är som har tre bloggar samtidigt! Kul idé med bilddagboken! Så härligt ni verkar har haft det på Teneriffa! Fina bilder därifrån! Nu tittade jag just ut genom fönstret och inser att det är SOL idag! :) Så skönt! Min första tanke är: "ååå fota kanske"... men så kommer jag på. Hela familjen är ju faktiskt hemma och är sjuka. :(
Ha det gott!

Veronica sa...

Underbara klara färger på ett underbart foto!! Snyggt!
=)