08 januari 2009

Rödbruna och blå färger från semestern

Semestern är slut och vi är hemma igen från Teneriffa. Kontrasten var rätt stor när vi klev av planet på Arlanda - från sol och värme till snö och kyla. Jag har gått igenom alla hundratals bilder som jag lyckats bränna av under veckan och vet inte vad jag ska börja med... Så jag tar det från början av resan - här kommer bilder från nyårsafton 2008.

IMG_4807_mot Medano
Vi bodde strax utanför den lilla stan El Médano, här sedd från vårt hotell. Ett vind- och kitesurfingparadis - och det märktes... Det blåste rätt friskt där till och från och det var betydligt varmare på andra ställen på ön där vinden inte var så stark. Men själva El Médano var en mysig liten stad och inte lika turistinvaderad som andra orter.

IMG_4818_jag strand
Magen växer så det knakar och det var kul att få användning för lite somriga mammakläder. För det här blir ju den enda sommarveckan jag får uppleva under min graviditet, nu är det bara påpälsat som gäller resten av tiden tills bäbisen ska anlända i april.

IMG_4920_strand och klippor
Teneriffa är en vulkanö och stränder och klippor är rödbrunsvarta. Vilket ju blir snyggt på bild mot blå himmel och hav, så jag var glad =)

IMG_4897_M i muren
Mattias väntar uppgivet medan jag springer runt med kameran och är exalterad över nya motiv...

IMG_4915_klippor
Just den här dagen var det tomt på havet, men andra dagar kryllade det av vindsurfare här som flög fram med blixtens hastighet.

Det är härligt att ha fyllt på bildarkivet rejält, så fler bilder kommer allt eftersom! =)

Tack så jättemycket för alla kommentarer jag fått också medan jag varit borta! Jag hinner inte svara på alla, så det blir ett kollektivt tack här.

Andra bloggar om: , , ,

12 kommentarer:

Ninni sa...

Härliga bilder! Skönt att ni haft en fin semester. Jag såg väderleksrapporter från Spanien och Mallorca där det snöat idag...
Bilden på Mattias är både fint komponerad och lite rolig...kan känna igen kroppsspråket från min man;))Han är mycket tålmodig men även en sån kan tröttna ibland...
Magen ser ju finfin ut!
Kram Ninni

Anonym sa...

Va roligt att se lite bilder därifrån. Förstår att du har en del att kolla igenom. Vilken fin mage i kjol o linne!Härligt ser det ut!Asta hälsar. Sitter här nästan på datorn.Ser fram emot mera bilder!

Anonym sa...

Härliga bilder! Och heh, den på Mattias är min favorit! Jag känner igen det där, så brukar mina kompisar också se ut när de är med mig och min kamera.. ;)

Vad spännande, bara 3 månader kvar tills det blir en Bildbloggerian-bebis! Du ser fin ut med magen! :)

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

Ninni: Burr, snö på Mallorca...
Haha, det kan inte alltid vara så lätt att vara följeslagare åt oss fotofreaks. Även Mattias är tålmodig, men ibland nås gränsen...
Tack för magkomplimangen. Jag tycker också om den =)

Mamma: Hälsa tillbaka till lilla Astrid! Jag börjar få kattabstinens, det är så tomt att inte ha henne här intill.

Haydee: Tack! Ja, gud så spännande det ska bli i april. Ibland funderar jag på vad jag gett mig in på... :)

Della sa...

Fina bilder. Vad härligt att komma till ett nytt ställe och hitta en massa spänannde motiv.
Jag håller med om att Mattiasbilden verkligen visar hur det är.

Anonym sa...

Välkommen tillbaka till det numera töande stora farliga staden!

Det brukar bli några bilder då man åker iväg. Utan någon konstig mystisk anledning! :D Kan instämma i tidigare kommentarer att bilden på Mattias är kanonbra. Det speglar bilden av hur det är att ha ett förhållande med en fotograferande partner.

Inlägget du gjort på min nya fotoutmaning gillade jag. Det är tillsammans vi kan få saker och ting att fungera! Du får gärna låna teman därifrån och det är trevligt om du länkar tillbaka.

Jag hoppas verkligen att du har möjlighet att delta i utmaningen och på ett eller annat sätt väva samman dem med det projektet som du tänkt företa dig under året!

Sprid gärna informationen om fotoutmaningen som varar året ut. Adressen är 365foto2009.wordpress.com

Ha det underbart!

Anonym sa...

Hej och välkommen hem! :-)

Har aldrig varit på Teneriffa, men det ser ju inte ut att vara svårt att fördriva tiden med fotografering iallafall - spännande motiv du har hittat!

Fint foto på magen också. :-)

Ha det så jättebra!

Anonym sa...

åh vad härligt med sommar och sol - skulle inte tacka nej till en semester nån vecka i ett soligt land :)

Sarah sa...

Mysiga bilder du bjuder på! Du är så fin med din mage! Jag är sjukskriven 100% nu för foglossningen. Ha det så skönt hälsar Sarahs Bildbloggeria

Lena sa...

Mmmm... jag blir så avundsjuk... vilken semester ni har haft... så skön... KRAMEN!

Marie sa...

Hej. Härliga semesterbilder. Den "lilla" magen gillar jag lite extra. Äääälskar bara bebisar. Jag gör ju sådana på dagarna ;-. Är embryolog på en IVF klinik. Världens roligaste jobb!!!
Ta väl hand om er.

Veronica sa...

Å så underbara bilder. Skulle oxå springa runt som en yr höna och fotografera allt det man bara kunde. Men först måste man ju få sig iväg! Har aldrig varit utomlands =) Men det kommer väl!