10 maj 2009

Fototriss: FåglarTre måsbilder är mitt bidrag till veckans Fototrisstema som är FÅGLAR. Jag gillar ju att fota fåglar och jag fick idén till temat när vi var i Drottningholmsparken och jag bad Mattias att kasta bröd åt måsarna, så att jag kunde ta lite roliga fartfyllda bilder på dem. Det blev en väldig aktivitet och jag hade kameran inställd på serietagning och snabb slutartid.

Det var inte det lättaste att hinna med att fånga dem på bild och mer än en bild hade bara en del av en vinge med eller var helt oskarpt, men några stycken var godkända att visas upp.

Massor av fåglar finns att beskåda om ni klickar er vidare till de andra deltagarna i Fototriss den här veckan.

Follow Bildbloggerian

Andra bloggar om: , , ,

11 kommentarer:

Wenche sa...

Veldig flotte bilder! Likte godt bilde nr 2, godt gjort å få bildet så klart.

Ha ein fin dag!

Pialotta sa...

Fantastiska bilder du bjuder på:-)
Än en gång grattis till din lilla babys. Läste lite och så bilderna på den lilla.. så söt. Jag förstår din oro.. det är säkert skönt din mamma är hos dig lite nu:-) Jag har ju oxså två små i min närhet nu.. den minste 9 veckor. Det är alltid lite oroligt när de är så små och speciellt om man blir mamma för första gången.
Kram/Pialotta

Jah Hollis sa...

Det blev ju väldigt fina stilstudier av skrattmåsarna. Inte lika lätt att få en sådant resultat med en liten Canon Ixus. :-)

Irrhönan sa...

Jag böjer mig i respekt - verkligen fina bilder och hur du lyckades och hann förstår jag inte; de där flygande väsnen behagade nämligen inte ALLS infinna sig på bild när jag gav mig ut i naturen igår!!

Susanna sa...

Alla tre bilder är ju jättesnygga men jag gillar den sista mest för färgerna i bakgrunden gör sig så fint till måsens färger.
/Susanna

Birgitta sa...

Underbara fågelbilder verkligen!
Den sista får mitt extra +

mamma G. sa...

Jättesnygga alla tre!Måsar är vackra!

Amanda sa...

Helt underbara flygande måsar. Så vackra de är. Vilken skärpa, man ser måsarnas ansiktsuttryck till och med. Kram till lilla "E" och en stor kram till dig. /Amanda

Jenny sa...

Den sista bilden tycker jag är helt fenomenal. :) Mycket vacker mås.

Sara sa...

Åh, vilka underbara fågelbilder! Älskar dem alla tre. Bra jobbat =)

Rickard sa...

Hej fina bilder :)