23 juli 2007

Allo, allo!

Bon Soir! Nu sitter jag ute på terassen till vårt hotell och har lyckats hitta ett oskyddat nätverk som jag kan tjuvsurfa på från min laptop :) Jag har försökt på tidigare ställen vi varit också, men alla är ju så förbaskat duktiga och skyddar sina trådlösa nätverk att jag inte lyckats förut. Helt enkelt är det inte här heller, det funkar inte inifrån rummet utan jag får sätta mig i trappan till terassen i halv storm, men på ett ställe där är signalen så pass stark att jag kan koppla upp mig. Vad gör man inte för lite cyberkontakt med omvärlden...

Här bor vi.

Vi befinner oss i Arcachon, vid kusten några mil från Bordeaux, och har efter en del om och men hittat ett boende som vi är riktigt nöjda med. Vi anlände i em från La Rochelle, där vi varit ett par dagar och Arcachon var ingen hit att åka bil i, vi hamnade mitt i smeten med smala gator, massor av trafik och noll möjlighet till parkering. Så vi parkerade en bit från centrum och traskade runt i stället och till slut hittade vi det här hotellet och det visade sig vara jättemysigt. Enkelt, men med parkering på gården och dörr ut till en liten terass direkt från rummet, perfekt!

Bild tagen från piren in mot stranden och stan.

Vädret är inte det bästa, det har varit hällregn och typ 15 grader hela vägen hit idag, men det har börjat klarna upp nu här har det nog varit runt 20 grader på dagen och vi hoppas på bättre väder i morgon. Och i morgon får bilen stå, för vi har nästan bara suttit i bilen sen vi åkte från Sverige i onsdags och nu börjar vi bli less på det, vi behöver semester från bilsemestern! :) Jag ska försöka koppla upp mig igen i morgon och rapportera mer från våra äventyr hittills.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ah vad härligt! Jag vill också!! :)

-Anne- sa...

Kul att läsa om hur ni har det på resan.

Anonym sa...

Det ser mysigt ut där ni bor. Hoppas vädret blir snällare i fortsättningen.Och att ni hinner med att njuta lite också och kanske få bada lite. Ha det så bra nu.Kramar från Astrid o vi andra.

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Haydee: Det är skönt att vara här, men samtidigt har vädret inte varit det bästa så det hade kunnat vara ännu skönare :)

>>Anne: Kul att du tittar in och kommenterar! :)

>>Mamma: Det är jättemysigt! Och vädret ska bli bättre har de lovat, hoppas bara det blir det innan det är dags att åka härifrån...