19 november 2008

UtblommatHmm, jag trodde att jag hade kommit förbi de där trötta första månaderna i graviditeten men jag vet inte... Ett par veckors pigghet fick jag och nu är jag som däckad igen. Helt slut efter dagar med full fart på jobbet och sen orkar jag inte så mycket mer om kvällarna.

Det är trist att ständigt lida brist på energi, men det är samtidigt helt fantastiskt att tänka på vad som händer i min kropp just nu, och då är det värt all trötthet!

Bildarkivet har inte direkt byggts på i någon rasande fart denna höst, men så småningom lär det väl vända. Om inte annat när det kommer att finnas en liten bebbe att fotografera till våren... =)

Uppdatering: Det verkar ha hänt nåt med min blogg de senaste dagarna som gör att sidan blir extremt långsam att ladda, vet inte riktigt vad det beror på. Ska försöka se vad som orsakar problemet och ni får gärna lämna en kommentar och berätta om sidan laddas snabbt eller långsamt. Tack!

5 kommentarer:

Ninni sa...

Så här års brukar ju inte orken vara så stor ens om man inte är gravid...Mörkret gör väl sitt till. Men såg någonstans att det snöat i Stockholm. Då blir det kanske lite bättre ett tag.
Mysig tid du har framför dig, fast visst är det jobbigt många gånger också:)
Vacker bild, härliga färger. Du har kanske redan en del i arkivet...
Sköt om dig och vila! Kram NInni

Anonym sa...

Hej och grattis! Hittade hit från Din mammas blogg. Var försiktig nu på halkiga vägar, ha gärna broddar på skorna! Tillåt Dig att vila så ofta Du kan! Lycka till!
Ingegerd
http://josephinespapilloner.blogg.se/?tmp=23155226

Sarah sa...

Hej! Jag håller med dig, vart är energin? Jag hade för mig att de andra två graviditeterna var mycket lättare. Eller så har jag glömt hur det är att ständigt vara så trött. Mår fortfarande illa ibland med...
Energin får vi hoppas komma tillbaka och inspirationen! Må så gott ;O)

Lina sa...

Hösten är så tacksam att fotografera, tycker jag, för den framkallar alltid känslor - vad man än fotograferar. Det är något särskilt med ljuset, färgerna, luften liksom... =)

Anonym sa...

Tack så hemskt mycket för dessa trevliga dagar. Nu är jag redo för hemresan. Många kramar till er från Mor.