24 augusti 2009

Bara rara Klara
Sen jag själv fått barn tycker jag det blivit ännu roligare att fotografera även andras barn, så jag tar gärna med kameran när jag träffar mina kompisar och deras små raringar. Igår hälsade vi på hos Klara och hennes mamma och det här är några av alla bilder jag tog då.

Och för nästan exakt ett år sen fotograferade jag också Klara och tänk så stor hon blivit på ett år! Här finns den bilden på henne.

Follow Bildbloggerian

5 kommentarer:

Karins fotoblogg sa...

Fina bilder på rara Klara! Visst är det roligt att fota barn. Tycker dock att det är svårt, särskilt de egna sönerna som nästan aldrig vill vara med på bild... Kan det bero på att jag jagar dem ständigt med kameran ;)

Kram

Della sa...

Vad go´hon är. Och du har tagit jättefina bilder.

Amanda sa...

Helena det går så fort med barnen. Njut av varje ögonblick med Ellie, som du givetvis redan gör. Mitt yngsta "E" vänjs in på dagis just nu. Hon blir 20 månader om en vecka. Tiden har rusat i väg. Klara är en fin tjej. Fotona är bra de fångar hennes naturlighet. /Amanda

Elin sa...

Vilken sötnos :)

Anonym sa...

Den översta största bilden i svartvit är bedårande söt. Vilken sötnos :)

Har en tävling på min blogg nu där man kan vinna en reflexskärm, tänkte du (och alla andra givetvis) kanske ville vara med och visa upp ett bidrag. http://kullefotoblogg.wordpress.com/2009/08/30/tavling-vinn-en-reflexskarm/

Ha en bra dag!
/Helena