30 augusti 2009

Bloggsugen


Jag var så bloggsugen ikväll och inga nya bilder har jag att blogga! Idag har jag inte tagit en enda bild, vilket verkligen är ovanligt eftersom jag åtminstone brukar ta en bild till min dagliga blogg.

Jag skulle vilja fotografera för att vara med i veckans Fototriss, men hade ingen inspiration eller ork till det. Jag har suttit och bläddrat igenom arkivet, men det tycktes inte finnas någon bild jag tyckte var värd att blogga idag.

Så jag får helt enkelt blogga en bild som jag inte ens tagit själv, för det var den enda bilden jag fastnade för ikväll. En bild på min älskade lilla dotter, fotograferad av min älskling Mattias. Jag älskar hennes blick, den näpna näsan och söta lilla munnen - hon är helt enkelt bedårande. Som alltid :)

Follow Bildbloggerian

5 kommentarer:

Sarah sa...

Kan inte annat än att hålla med dig, verkligen fin bild på en fin liten tjej! Jag kan inte få nog av min lilla prinsessa heller. Inte av min prinsar heller. Ha en fin dag!

Photos by Storm sa...

Javisst, så söt hon är. Hos mig finns en liknande bild på lilla S, åtta månder. Hon är min stora kärlek (mitt barnbarn). Ha en bra måndag/Lis

ElinsPhoto sa...

Håller med, fullständigt bedårande :)

Ninni sa...

Hon är verkligen jättesöt! Hon tittar så förundrat på något...
Vad härligt att du fotar nästan varje dag. Tänk vilken bildskatt du kommer att ha när Ellie blir stor och kanske inte så gärna är med på bild. Jag ska ta mig för att föra över alla våra diabilder från det när våra barn var små nu när vi flyttar hem.
Må så gott!
Kram Ninni

toticle sa...

Splendida!