01 augusti 2009

Framför kameran istället för tvärtom


Jag brukar ju oftast hålla mig bakom kameran, men för några veckor sen hamnade jag istället framför den när Ellie och jag var i vår kompis Stefans studio och blev fotograferade.

Även om jag själv redan tagit ett par tusen bilder av Ellie sen hon föddes, är det ju en väldig skillnad att få professionella bilder tagna av en duktig fotograf. Så när Stefan bjöd in oss till en fotografering tackade jag mer än gärna ja!

Bilderna blev jättefina och några fler av dem kan ni se här i Stefans blogg >>.

Follow Bildbloggerian

6 kommentarer:

Maria Berg sa...

fantastisk fint att se er båda så glada, MB

Maria sa...

Ni har samma uttryck men på era egna vis. Underbart! Så duktig Stefan är och så fina ni är. Jättehärlig bild!

Sarah sa...

Vilken härlig bild. Gick in på hans blogg och fick äntligen se hur du ser ut =) Hoppas allt är fint med er och jag vill passa på att säga att din blogg är jätte fin i sitt nya skick =) Sarah

Ninni sa...

Vilken härlig bild av er två! Du ska inte underskatta din egen förmåga Helena...men det är ju lättare att vara avslappnad på bild om man slipper självutlösare:)
Må så gott!
Kram NInni

Susanne sa...

Kommer och tänka på en forskningsrapport där man tar upp att barn gör likadant som föräldrarna/vårdarna i minspel. Det heter något speciellt som jag just nu inte minns.

Fast du har väl inte tungan ute? :)

En ljuvlig bild är det i alla fall, och även de övriga på sidan du länkar till.

Anonym sa...

Hej tjejen! Vilken sötnos! Kul att se er. Nu är jag tillbaks på jobbet igen. Kom gärna o hälsa på så jag får träffa lilla Ellie.

Kram Jenny J