09 december 2010

Grönskande trädgård

DAG 2.
Vi kan konstatera att vädret växlar snabbt här på Madeira. Stilla regn i morse, som övergick till en allt mer blå himmel och sol på förmiddagen, som sedan växlade till mörkare himmel och duggregn. Och sen helt tvärt - värsta skyfallet! En stund stenare sken solen igen och nu är himlen åter grå. Ombyte förnöjer, sägs det ju :)

BLOMMOR1
Vi var i alla fall ute och tittade runt i den grönskande trädgården här på Eden Mar under förmiddagen och jag fotograferade några av alla de blommor som växer här. Vårt hotell är systerhotell till Porto Mare och det känns mer som ett enda stort hotell istället för två, för vi har hela det stora trädgårds- och poolområdet och de olika restaurangerna gemensamt.

BLOMMOR2
Det kommer fler bilder från hotellområdet i ett senare inlägg.

IMG_6736_1
Och så en statusrapport för Ellie då. Hon hade några timmars pigghet på förmiddagen då vi var ute och ville provligga varenda solsäng vi passerade. Men sen slocknade hon och sov nästan fyra timmar på eftermiddagen och vaknade upp med en bit över 39 graders feber igen. Någon mat har hon inte velat ha på två dagar nu, men som tur var dricker hon i alla fall vatten och välling och petar i sig lite frukt. Och glass var det som ni ser faktiskt inga problem att äta heller! :)

Follow Bildbloggerian

3 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Om inte glass går hem, då är det illa ;o)
Så vackra bilder!

Blickep sa...

Vackra bilder från Madeira!!! Hoppas skruttan mår bättre i morgon, det syns på henne att hon inte är pigg stackarn! Tur att hon dricker, och glass är ju inte fel det heller.
Här är riktigt varmt o behagligt nu, bara 11 minus...
NJUUUUT!
Kramar KP

Mamma G sa...

Håller med KP. Mycket vackra bilder, speciellt blombilderna och den sista söta blomman med glassen. Hon ser lite gladare ut just där. Kanske första glassen för henne? Sötisen..hoppas den dumma febern går över så hon får leka o bada som hon tycker så mycket om.Ha det så gott allihopa. Kramar från mommo!