08 februari 2009

Ryggvärk och arkivletandeJag sittligger i gungstolen med tusen kuddar runt mig, benen uppallade på en stol och med datorn i knät. Det är nästan den enda sittande ställning som har funkat hyfsat utan att jag får ont i ryggen och revbenen. Men tyvärr börjar den eviga värken smyga sig på även nu... Irriterande, för jag har ju massor av bloggar jag vill spana runt på idag och se hur alla Fototrissare tolkat tema Doft eller Lukt. Men nu är det bara drygt två månader kvar tills lilla bebben ska göra entré och då hoppas jag mina ryggproblem försvinner! Och i övrigt trivs jag ju utmärkt med att vara gravid, så jag ska inte klaga.

Bilden här ovan är mitt svar på den bildliga utmaning jag fått av Fröken Fröjdh och som innebär att man ska titta i den sjätte bildmappen på datorn och visa den sjätte bilden därifrån. Nu är ju mitt bildarkiv uppdelat i flera olika och det finns ingen given mapp nummer sex. Så jag tittade helt enkelt i januaris sjätte mapp och där låg detta foto som sjätte bild. Det var nästan fullmåne en kväll i januari och jag försökte fånga månen på bild genom fönstret och eftersom det är ett bygge framför vårt hus kom lyftkranen med också.

Egentligen ska man skicka vidare utmaningen till sex andra, men jag gör som jag brukar och låter de som vill anta utmaningen själva =)

: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :

Senaste i min bilddagbok:

Follow Bildbloggerian Andra bloggar om: , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken rolig bild! Månen och så snyggt en lampa på kranarmen. Det ser nästan ut som om månen ger ljus åt kranen ;-) Läckert. Kan inte påstå att min 6-6:a var så snygg...
Hoppas ryggvärken ger sig.

Veronica sa...

Å,nej! Jag hoppas verkligen att onda ryggen ger sig!! Har själv problem med ryggen efter olyckan för två veckor sen så vi får ta och krya på oss båda då!
Fantastiskt roligt tema idag Helena, det gjorde du bra!!!
Krya på dig nu och ha det så bra!!!
=)

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Erik: Kul att du gillar bilden! Den är kanske inte så dum ändå, men hade nog inte bloggat den om det inte hade varit för den här utmaningen och bild 6 från mapp 6.

>>Veronica: Tack! Den onda ryggen beror ju på graviditeten, så jag lär får dras med den till bäbisen tittat ut i april nån gång =). Hoppas du själv kryar på dig!

Fröken Fröjdh & CO sa...

Det var en vacker måne!

Två månader brukar gå fort men när man väntar (på något gott!) så kan tiden smyga fram i snigelfart. Men snart mår du bättre, jag looovar! :-)

Ha det gott!
Marie

Anonym sa...

jag utmanar dig! våga el ej, kolla in min blogg http://blogg.aftonbladet.se/28278