18 april 2010

1-årskalaset

Jag utlovade ju fler bilder från Ellies 1-årsdag och här kommer några collage från kalaset med släkten.Ellies kusiner hjälpte till att öppna paketen och det var spännande med allt papper och snöre. Den vita härliga morgonrocken från farmor och farfar tyckte Ellie var mysig och höll hårt i den, och leksakerna invigdes direkt.

Jag försökte ta några porträttbilder av Ellie, som jag brukar göra på hennes månadsdagar. Men att få henne att vara stilla och posera längre än en millisekund just nu är i princip omöjligt. Hon är ständigt i rörelse och har ingen större lust att titta in i kameran. Men hon är ju söt ändå :) Och allra helst i den här söta klänningen som hon fick av en av grannkillarna i födelsedagspresent.
När det blev dags för tårtan var det bara klänningen kvar på kroppen, för Ellie hade gjort plats i magen för mera godsaker. Och hon tog i så pass att byxor och body fick åka raka vägen in i tvättmaskinen... Tårtan med ljusen var jättespännande att titta på, men bäst av allt var att få smaka på födelsedagstårtan! Det var yummie, tyckte Ellie, och skrapade upp lite grädde som hamnat på bordet med sin sked.

Så nu har vi en ettåring i familjen och Ellie är ingen liten bebis längre... Usch, så fort det här året har gått!


Ps. Skickar ett tack till Maria som gett mig en fin utmärkelse! Jag blir jätteglad och tackar och tar emot, men som vanligt postar jag den inte vidare, utan skickar istället min uppskattning till alla ni som troget tittar in här och kommenterar! Tack!

Follow Bildbloggerian

4 kommentarer:

Pillargontanten sa...

Söting, och vilka härliga kusiner, bara älskar bilden när stora killen hjälper till med hårspännet, hon ser lite skeptisk ut :O)

Sofie sa...

härliga bilder från kalaset! Älskar den blå klänningen, stod och höll i den men det blev en annan ur vintage stories kollektionen til min lillas dop.

Kerstin sa...

Hon är ju för himla söt din lilla prinsessa. Härliga bilder från födelsedagen.
Ha en fin fredag.

Karins fotoblogg sa...

Fina kalasbilder, hon är så söt(har jag sagt det förut???) Gillar den blommönstrade tapeten som bakgrund! Ljuset i den sista blomtapetbilden är underbart

Tack förresten för kuddtipset!

Ha en bra helg!
Kram