13 april 2010

Grattis älskade lilla vän!

Idag är en speciell dag, för idag firar Ellie sin allra första födelsedag! Här är några bilder från i morse då vi firade med frukostvälling i sängen och paketöppning innan pappa gick till jobbet. Det var hur mysigt som helst tyckte Ellie och paketen var spännande att öppna.

Den största presenten fick hon dock redan i helgen av oss och den ser ni på bilden längst ner till vänster i collaget: en Bautakudde! Ellie är väldigt förtjust i kuddar och älskar att ligga och mysa med massor av kuddar på golvet. Så den här gigantiska kudden blev en perfekt present och hittills har den varit väldigt populär. (Även pappa Mattias tyckte den var skön. Så skön att han somnade och sov i flera timmar i den...)

Ikväll blir det mer firande och det kommer att komma ett sedvanligt månadsdagscollage här sen, med bilder från hela dagen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ellie firar ett år med presenter och familjen nära, men alla barn har det inte lika bra. Jag har startat en insamling till förmån för UNICEFs kampanj För varenda unge och den allra bästa presenten idag vore om du som läser här bidrar till insamlingen på något sätt.

Det finns många sätt att stödja insamlingen - t ex köpa UNICEF-nålen för 20 kr, handla i Gåvoshopen (där du exv för bara 40 kr bidrar till 28 doser poliovaccin), bli Världsförälder eller enkelt skänka 50 kr via SMS, se nedan.

Allt stort börjar med något litet. Var med i kampen för varenda unge.

Klicka på bilden för att komma till min insamling.

Follow Bildbloggerian Andra om , ,

6 kommentarer:

Nilla sa...

Grattis på 1-årsdagen lilla Ellie. Så fort det har gått. Och tack för att vi har fått följa Ellie under hennes första år.
Kram

Josefina/Sebastian sa...

Grattis Ellie på 1-årsdagen!! Hoppas du haft en kanon första födelsedag med massa presenter och roliga snören att leka med:o) kram

Sarah sa...

Grattis lilla Ellie!!!!!!!!!! Stora tjejen nu :-) Vad fin vagn och mysig kudde du fått, tror att Alva säkert skulle vilja ha en sån vagn! Kram från din mammas bloggkompis Sarah ;-)

Anonym sa...

GRATTIS!
Vilka fina bilder, så många paket, hon ser nöjd ut :)
Vilken jätte Fat-Boy, försvinner ju i den...hahah
Ha en fin kväll
Helena

Karins fotoblogg sa...

Grattis till Ellie, lite i efterskott!

Cool kudde, är det en fatboy?

Mysiga bilder på Ellie!

Kram!

Maria sa...

Hej, du har en award att hämta hos mig om du vill och orkar:)

Ha en fortsatt fin söndag!