10 december 2008

Tyska kyrkan

Jag har ju en svaghet för att fotografera kyrkor och särskilt kyrktorn. För några veckor sen när vi hade vinter i några få dagar i Stockholm, tog jag de här bilderna av Tyska kyrkan, när mörkret började falla över Gamla Stan. Det var kallt, men vackert.

Jag vill ha snö igen!

Andra bloggar om: , ,

7 kommentarer:

Anonym sa...

Du har lyckats bra med kyrkan! Mysiga färger och fin beskärning.
Snart kommer det nog mer snö ska du se, då får du ta fram kameran igen!

Anonym sa...

Kanonsnygga bilder på Tyska kyrkan! Även jag är svag för att fotografera kyrkor. I mitt arkiv tror jag att jag har över 100 kyrkor dokumenterade med kamera. Ibland kan det blir tvärnit då vi är ute och åker eftersom jag "bara måste" hoppa ut med kameran!

Kan även jag instämma i din önskar om snö!

Anonym sa...

Åhh.. det var verkligen en vacker och pampig kyrka. Och så vackert som det var inuti också. Jag gillar ju också att fota kyrkor men jag hade ingen bild på den här kyrkan..bara på ett fönster o på ingången.Dina bilder var jätte fina.

Anonym sa...

kyrkor är ju onekligen oftast väldigt mäktiga byggnader och därför mycket lockande för fotografer :) Bra bilder blev det!

Anonym sa...

Jag lyckats sällan bli nöjd med dom bilderna jag tar på kyrkor, vet inte vad det beror på. Kanske jag lyckas någon gång. Och för talandes om snö. Det har kommit massor till Umeå senaste veckan. Har det inte snöat hos er? Har det.

Anonym sa...

Du skriver att du älskar att fota kyrkor, imorgon ska jag besöka en kyrka i samband med övriga aktiviteter, får se om jag får någon chans att fota lite också.

Du har inte lagt ut din triss ännu som du skrev men jag ska tacka för din kommentar och det är så med mig att skriva utan foton, det går inte. Att lägga ut foton utan att skriva, inte det heller ... men jag jobbar på det kanske någon gång i framtiden.

/Avsändare Margareta G

Lena sa...

Otroligt vackra och fridfulla bilder. KRAMEN!