23 februari 2010

Snöfrossa

Jag kan inte låta bli att frossa lite i snöbilder, efter att ha fått njuta av en sån härlig vinterdag på landet i söndags. Vi vaknade ju upp till strålande väder och 2-3 dm nysnö ovanpå den rätt rejäla snömängd som fanns redan innan. Kolla in snövallarna!

Ni kan ju se på bilen hur mycket snö det kom på ett dygn, den syns knappt under all snö. Och Mattias kunde inte låta bli att hoppa ner i snön på åkern för att kolla snödjupet. Det var rätt djupt... Kallt som attan var det ute, men solen värmde skönt mot ansiktet om man stod i lä.

Nog är det vackert med riktig vinter! Det är synd bara att den också ställer till det en del när det kommer så mycket av den på kort tid. För vi kom ju tillbaka till ett Stockholm som drabbats av kaos i kollektivtrafiken. Här i Bromma har det inte passerat någon tunnelbana på ett par dagar nu, har aldrig varit med om maken! Idag trotsade jag dock trafikkaoset och försökte ta mig in till stan i alla fall med hjälp av ersättningsbuss och lyckades till slut, även om det tog fem gånger så lång tid som annars.

Follow Bildbloggerian

2 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Nog är det en vinter att minnas, extra kul att ha det dokumenterat för man glömmer så lätt vilket år det var!

Karins fotoblogg sa...

Ja, det är rätt coolt med all snö! Vackra bilder du visar oss!

Kram