01 juni 2008

Noll inspiration

Inspirationen till att blogga och fotografera har varit på noll den här veckan, trots det vackra sommarvädret. Gjorde ett försök till att ta några bilder idag, men suddiga maskrosfrön är det enda jag åstadkom :)

Vackert väder här hemma, men det är det däremot inte i Italien nu - katastroftillstånd utlyst i norra Italien i fredags. Kanske inte så bra timing att vi nyss har bokat en resa till Italien, men det är bara att hoppas att det stabiliserats till helgen.

4 kommentarer:

Ninni sa...

Kanske tack vare vädret eller...mycket annat som lockar ibland:)
Ett litet tips; kika hos Karin - http://www.uteochinne.blogspot.com/ hon skriver lite om hur hon gör för att få större bilder om du inte redan har sett inlägget. Jag har varit upptagen hela helgen men ska testa lite nu:) får se om jag får det att fungera i IE.
Håller tummarna för bättre väder i norra Italien!
Kram Ninni

-Anne- sa...

Det har varit dåligt med inspiration här också en längre tid. Hoppas sommarvädret ska råda bot på det.

Jag hoppas verkligen att läget i Italien förbättras innan ni åker dit.

Lena sa...

Om det där är "noll inspiration", så vet jag inte vad inspiration är. Jag gillar bilden och blir väldigt inspirerad av dig hela tiden. TACK! KRAMEN!

Helena/Bildbloggerian och Fototriss sa...

>>Ninni: Tack för tipset! Jag har varit in och kikat där nu, ska nog testa det nån dag.

>>Anne: Inspirationen kommer och går, men jag är helt säker på att den kommer tillbaka. Om inte förr, så när jag är i Italien :) Såvida det inte spöregnar hela tiden...

>>Mors deka: Men tack, vad snäll du är! Nu blev jag väldigt glad =)