14 februari 2010

En avslutning på Fotostafetten


För tre veckor sedan startade jag upp Fotostafetten, en bloggstafett med fokus på foto. Tanken var att man får ett tema från personen före på listan, fotograferar på detta tema och lägger upp det i sin blogg och sedan skickar man stafettpinnen vidare till nästa person tillsammans med ett tema man valt till denna. Det blev två lag med 20 deltagare vardera som kört parallellt och den sista deltagaren i respektive lag skulle avsluta med att ge mig ett tema. Stafetten är ett sidospår till Fototriss, så det är tre foton på ett tema som gäller även här.

Lag 2 gick i mål först och det var Helena på Citronodlingen som på semester i Thailand avslutade stafetten med att ge mig uppdraget att illustrera Avslappnad i mina bilder. Lika avslappnad som hon är i värmen är inte jag här i vinterkylan, men jag har mina två bebisar här hemma som kan det där med att slappna av - kattbebisen Astrid (som uppnår den mogna åldern av 10 år i höst) och människobebisen Ellie (som fyllde 10 månader igår), så de fick bli mina modeller.

Här är min triss i bilder på tema AVSLAPPNAD.


Först ut är katten Astrid, som på bilden krupit ned i Ellies barnstol i köket och det blev så där härligt trångt och skönt så hon sov som en stock.

Sen har vi då Ellie som när hon sover i sin säng är fullkomligt avslappnad hur hon än ligger. Ibland med fötterna på huvudkudden, ibland med fötterna ut genom spjälorna eller liggandes helt på tvärsen, och ibland som här - helt normalt med huvudet på kudden.
Helt obekymrad om att mamma blixtrar med kameran sover hon vidare och jag kunde till och med ta ut nappen ur munnen utan att hon rörde en min. Märket av nappen syns dock runt munnen om man tittar noga :) Hon ser så otroligt rofylld ut när hon sover, min gullunge.

Ja, så var en del av stafetten avslutad. Lag 1 har också hunnit i mål nu och jag har fått ett till tema som jag ska fundera på (För evigt). Jag återkommer här när jag har de bilderna klara.

Follow Bildbloggerian Andra om , , ,

5 kommentarer:

Margareta sa...

Underbara bilder, de två sista toppar min lista. Så rofullt och härligt, din känsla ser jag i dina bilder. Margareta

SKOOGSTROLLET sa...

Vilka underbara bilder du tagit på din dotter i förra inlägget. Åh, jag blir alldeles sjuk av längtan. Vi får väl se när vi lyckas, om vill jag helst inte tänka för det gör ont.

Ha en ny härlig vecka!

Halloj världen! /Inger sa...

Sista bilden är för underbar! :)

Det här med fotostafett har varit jättekul och jag kommer att hålla ögonen öppna på fortsättningen...

Ingrid sa...

Så härligt avslappnat.
Jag håller med föregående talare
Detta var skoj med fotostafetten.
du är fantastisk som orkar hålla i en sådan här grej.
En extra Kram
från mig
Kram Ingrid

Anonym sa...

Ja, troligen sa det ar