13 februari 2010

Tio alldeles för snabba månader

Idag är det tio månader sen Ellie föddes och jag har som vanligt tagit ett gäng bilder av månadsdagen! För tio månader sen var det påsk och jag satt på landet tjock och klumpig och solade magen i den värmebölja som kom lite i förskott. Sen åkte vi hem till stan igen och några timmar senare gick vattnet och nästa dag fanns Ellie.

Idag är hon en tjej som ständigt är på språng, sitter inte still många minuter per dygn. Kryper och går genom att hålla sig i allt. Men hon tycker jättemycket om böcker och då kan hon bli sittande en stund och titta på bilderna och känna och äta på boken.

Hon behöver inte just nåt stöd längre när hon står, det är nog mest att det känns tryggare att hålla ett litet tag någonstans.
Stå själv går bra det med, allra helst om man har något kul att hålla i händerna. Hon tog nästan ett par steg idag och det dröjer nog inte länge innan den här söta lilla fröken promenerar alldeles själv.

Grattis min allra sötaste tjej!

Även mormor har bloggat om Ellie idag på 10-månadersdagen och det kan ni se här.

Follow Bildbloggerian

5 kommentarer:

Josefina sa...

Grattis sötaste finaste lilla Ellie!! Kramar från Sebastian med fam.

Bettan sa...

Grattis till lilltjejen! Så otroligt söt med hårspänne och allt.

Kram

Mot toppform sa...

Vilka härliga bilder på en otroligt söt liten tjej :)

Mormor G sa...

Åhh vilka underbara bilder på lillfröken! Såå liten och tuff i sina jeans. Det är väl roligt att hon är läsintresserad. Hon som har så många böcker.
Grattis Grattis! Och många Alla HjärtansKramar från mormor o morfar!

Zamantha sa...

Hej! Vilken söt liten tjeja.. Har själv en lite Ellie på 10 månader hemma, fast hon heter egentligen Elvira.. Brukar aldrig bry mig så mycket, men tyckte det var roligt att de är jämngamla och heter/kallas Ellie!!!