26 april 2010

Fototriss: Så här såg det ut där jag var...

Så här såg det ut där jag var söndag 25 april, i Stockholm. Temat i Fototriss den här veckan är att visa hur det ser ut hos mig, här och nu. Varje årstid återkommer temat och nu var det alltså dags för våren att visas upp igen.

Våren innebär att vi tar gården i besittning igen. Vi fikar ute, umgås med grannarna, Ellie leker i sandlådan, vi njuter av vårsolen. Och så kan man bli uppkastad i luften av pappa =)

Vi tog en promenad här i Bromma och hamnade till sist i Alvik, där jag tog den här bilden. Ellie sov sött i vagnen och Mattias och jag passade på att njuta av årets första lunch på uteservering.

Dagen fick en underbar avslutning med Bounce avskedsföreställning i Globen. Jag älskar Bounce och jag är så glad att jag fick se deras alla sista föreställning tillsammans, den var fantastisk! Det var nära att jag missade den, för jag hade helt glömt bort att jag köpt biljetter för flera månader sen och kom plötsligt på det i helgen. Så tusen tack till svärföräldrarna som åkte hem från landet och var barnvakt, så att vi kom iväg!


Andra om , , ,


Follow Bildbloggerian

11 kommentarer:

Maria G sa...

Vilken härliga vårdag du haft!
Jättefina bilder blev det också!
Ha en bra dag!

E-B sa...

lyckos som fick se konserten!

AnnCathrine sa...

Härliga bilder med mycket vårkänsla i! Fika ute - mmm, underbart!

Nilla sa...

Vilken toppendag. Och härliga vårbilder blev det ju också. Lite avis blev jag allt nu, att du fick se Bounce. Och vilken tur att ni kom iväg :o)

Anna sa...

Cool vinkel på mittenbilden, alltid roligt när nån gör annorlunda. Bra!

Jah Hollis sa...

Det verkar ha varit en fullmatad dag och det blev ju fina bilder. Själv var jag och såg The Ukulele Orchestra of Great Britain. Men det var redan på fredagen, så det kom inte med i min triss.

Daniela sa...

Vilken underbar dag :) Lill tjejen är ju så söt..

Anne-Lie sa...

Ser ut som om du haft en fantastisk söndag! Många tycks ni ha varit på konserten för oj så många blogginlägg jag läst om detta!

Barbro S sa...

Underbara bilder, verkar ha varit en härlig dag. Lilla flickan i luften ser också ut att trivas där hon är :).

Mamma G sa...

Hej hej. Nu ar vi inne pa intern. igen.Vi gar o vantar pa att tiden ska ga.Kl.7 kommertaxin o hamtar oss.Sen drar vi hemat. Vilka harliga bilder. Ar varen kommen redan. Ellie ar sa sot pa pappabilden.Hej da vi ses snart! Kram fran foraldrarna!

Lena Rollmar Kårén sa...

Härliga bilder och härliga upplevelser!